سلام.
من میخوام واسه سایت فید rss درست کنم. یه مازول از نوع "خروجی سایت" ساختم. ذخیره هم شد ولی نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کنم.
لطفا کمک کنید.

سلام.
من میخوام واسه سایت فید rss درست کنم. یه مازول از نوع "خروجی سایت" ساختم. ذخیره هم شد ولی نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کنم.
لطفا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
rss در به طور پیشفرض در جوملا فعال است و این ماژول تنها برای نمایش اونه
بعضی از صفحات توانایی ایجاد فید دارند و بعضی ندارند مثلا صفحه لاگین یا ورود توانایی ایجاد فید رو نداره این ماژول در صفحاتی که توان ایجاد فید دارند، آدرس فید رو نشون می ده
من تو صفحه اخبار هم رفتم ولی چیزی نشون نمیده(از لوکال استفاده می کنم)نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. لطفا یکی کمک کنه. اگه افزونه خاصی لازمه لطفا اسمش یا لینکش رو بزارید
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آموزش برای جوملا 1.7 نیز مورد استفاده است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من امتحان کردم ولی فقط برای صفحه اول جواب میده.
میشه بگید چطور می تونم برای سایر صفحات هم استفاده کنم.
دقیقاً کدی که در آموزش ذکر شده رو در انتهای آدرس هر صفحه بزنید خبرخوان آنرا نمایش خواهد داد ! برای مطالب طبیعتاً خبرخوان نخواهید داشت ! پس تنها در مطالب کار نمیکند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با عرض سلام
اين اولين پست من در اين سايت وزين است و بابت راه اندازي اين سايت جامع و كامل از مديران سايت سپاسگذارم واقعا خدا قوت
ببخشيد كه اين سوال را اينجا مطرح مي كنم چون نتوانستم تاپيك مربوطه را پيدا كنم اگر هم بنده را به تاپيك مربوطه راهنمايي كنيد ممنون مي شوم
يك سوالي از محضر اساتيد محترم در مورد چگونگي نصب و فعالسازي كش داشتم
مدتي ايست كه سايتم كند و با سرعت پايين بالا مي آيد و صفحات سايت هم به كندي باز مي شوند و اين مورد را با صاحب سرور و هاست در ميان گذاشتم و انها هم اين سايت را به من معرفي كردن حالا خواستم بپرسم من چطور مي توانم براي رفع اين مشكل، كش نصب كنم؟
لطفا مزايا و معايب نصب يا فعال سازي كش را هم بفرمايد .. و كلا بفرمايد براي سايتهاي كه از تعداد زيادي اسكريپت در صفحه اول استفاده مي كنند نصب يا فعال سازي كش را توصيه مي كنيد يا خير؟
نسخه جوملا هم 1.5.20 مي باشد.
اگر سوالي تكرار ايست پيشتر عذر بنده را بپذيريد
منتظرم پاسختان هستم
با تشكر و سپاس
سلامنوشته اصلی توسط majidmajid [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوش آمدید
دوست عزیز یکبار قوانین را مطالعه فرمایید ! باید برای این سوال خودتون تاپیکی جداگانه رو بزنید و مشکل را مطرح کنید تا در آن تاپیک مشکل شما را دنبال و برطرف کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام و تشكر از پاسخ سريعتون
لطفا اگر ممكن است يك لينكي را در اين سايت معرفي كنيد تا تاپيك جداگانه را در همان جا باز كنم.
چون من واقعا نمي دانم كجا اين سوالم را مطرح كنم.
با تشكر
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)