-
در مورد جوملا 1.7
با سلام
ببخشید یه سوالی داشتم
میخواستم ببینم فعلا که هنوز چیزی واسه جوملا 1.7 منتشر نشده منظورم پلاگین و ماژول و از این حرفا، هست ولی نه زیاد و درست.
میخواستم ببینم میشه از 1.6 برای 1.7 استفاده کرد یا نه؟
بعدش یه شوالی داشتم میخواستم ببینم جوملا ابتدای کار اینقدر پاک و خالی هست؟؟؟آخه قبل اینکه بیام دنبال جوملا با دوتا سیستم دیگه کار میکردم که هرکدوم یطوری دست مارو تو حنا گزاشتن، دیگه نمیخوام از جوملا به چیز دیگه ای بپرم آخه وقت هم ندارم
الان یه هفته هست که سایت رو به حالت تعلیق در آوردن دیگه نمیشه بیشتر از این طولش داد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2011 06:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
برای جوملا 1.7 افزونه های زیاد وجود داره تقریبا تمام افزونه های 1.6 برای 1.7 نیز قابل استفاده اند
در مورد سوال دوم باید خدمت تون عرض کنم که شما در مرحله چهارم نصب میتوانید برروی دکمه نصب sample date کلیک کنید تا جوملا تون خالی نباشد
یا اگر pack کامل و نسخه غیر نصبی یک سایت رو دانلود کردید database اش رو import کنید تا اطلاعات پیش فرض در سایتتون گنجانده شود
-
-
مرسی از شما
خب منم چون گفتم جوملا همه چیش فراوان هست اومدم سراغش که امیدوارم بتونم باهاش کنار بیام و کار کنم
-
-
کمک در مورد بالا آوردن سایت
با سلام
دوستان از اونجایی که من تازه واردم نمیدونم که چطور سایتی که من ساختم رو در محیط آفلاین به عنوان یه کاربر ساده ببینم.
یعنی می خوام ببینم سایت چه جوری شد.از نظر شکل و قیافه.
آموزش آقای نوید زراعتی رو هم خوندم ولی متوجه نشدم
.
لازم به ذکر که من از جوملا 1.7 استفاده می کنم.
با تشکر
-
-
سلام
مشکلتون چیه الان ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)