سلام خسته نباشیدعیدتتان مبارک امیدوارم طاعات وعباداتتان مورد قبول درگاه احدیت قرار گرفته باشدخواستم سوال کنم پس از اینکه سایت مورد نظرم را در لوکال ومدیریت جوملا طراحی کردم برای اینکه به استادم تحویل دهم باید چیکار کنم وکدام فایل ها را برایش بفرستم

سلام خسته نباشیدعیدتتان مبارک امیدوارم طاعات وعباداتتان مورد قبول درگاه احدیت قرار گرفته باشدخواستم سوال کنم پس از اینکه سایت مورد نظرم را در لوکال ومدیریت جوملا طراحی کردم برای اینکه به استادم تحویل دهم باید چیکار کنم وکدام فایل ها را برایش بفرستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
می تونید اون رو به همراه نرم افزار شبیه ساز به کامپوتر دیگری منتقل کنید ، یا رو یک سرور انتقال بدید تا بشه از طریق اینترنت بهش دسترسی داشت.
در تکمیل حرفای دوستمون
توصیه می کنم از شبیه ساز usbwebserver برای جابجا کردن سایت توسط فلش استفاده کنید
فقط باید حواستون جمع باشه که موقع اجرا در فایل کانفیگ آدرس پوشه temp و log درست باشه
ویرایش توسط sahama : 08-31-2011 در ساعت 08:38 PM
سلام ممنون
آیا می تونم از طریق ایمیل ارسال کنم ؟
اگه آموزشی برای هر یک از دو روش (شبیه ساز وایمیل)دارید ممنون میشم اگه لینک آن را بذارید
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
موردی که مرصاد عزیز لینکش رو برای شما گذاشته برای انتقال سایت روی سرور هست که میتونید از این روش استفاده کنید.
راه دوم استفاده از نرم افزار easyphp هست ، با نصب این نرم افزار و نصب جوملا در اون شما می تونید فایل های نرم افزار رو به هر کامپیوتر دیگری انتقال بدید ، یا حتی از روی فلش دیسک هم این برنامه رو اجرا کنید، مسیر ها هم به صورت اتوماتیک ست خواهند شد.
سلام ، اگر فقط قصدتون نشون دادن سایت هست و نیازی به دیدن کد و ... رو نداره استاد ، خوب تو همون لوکال سایت رو باز کن دسکتاپ را رکورد کن فیلم رو بده ایستاد ببینه
usbwebserver هم یه نرم افزار شبیه به wamp است با این قابلیت که به صورت پورتابل قابل استفاده است
شما جوملایی رو که کار کرده اید به این نرم افزار منتقی کنید و این نرم افزار رو در حافظه فلش بریزید
حالا هر جا که شما این فلش رو به کامپیوتر متصل کنید می تونید ازش استفاده کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)