-
کار نکردن کامپوننت چت
سلام خسته نباشید من دو تا سوال دارم:
1:یک کامپوننت چت دارم وقتی رو لوکال امتحان کردم درست بود اما الان که سایتم رو هاست گذاشتم کار نمیکنه و خطا برای تغییر مسیر آن از لوکال میداد من آن را حذف کردم و دوباره که روی هاست بود این کامپوننت نصب کردم اما باز خطاهای مربوط به دیتابیس میده مثلا:
JInstaller::install: خطاي SQL. DB function failed with error number 1142
CREATE command denied to user 'loqmeir_joomla'@'localhost' for table 'jos_jpfchat' SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_jpfchat` ( `id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `name` VARCHAR( 30 ) NOT NULL default '', `tab` int(5) NOT NULL default 0, `seq` int(5) NOT NULL default 0, `prompt` VARCHAR( 30 ) NOT NULL default '', `value` VARCHAR( 100 ) NOT NULL default '', `description` VARCHAR( 200 ) NOT NULL default '', `type` VARCHAR( 5 ) NOT NULL default '', PRIMARY KEY ( `id` ) )
SQL =
و خطای زیر:
کاپوننت نصب: خطاي SQL. DB function failed with error number 1142
CREATE command denied to user 'loqmeir_joomla'@'localhost' for table 'jos_jpfchat' SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_jpfchat` ( `id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `name` VARCHAR( 30 ) NOT NULL default '', `tab` int(5) NOT NULL default 0, `seq` int(5) NOT NULL default 0, `prompt` VARCHAR( 30 ) NOT NULL default '', `value` VARCHAR( 100 ) NOT NULL default '', `description` VARCHAR( 200 ) NOT NULL default '', `type` VARCHAR( 5 ) NOT NULL default '', PRIMARY KEY ( `id` ) )
SQL =
این کامپوننت jpf چت است که توسط "میثم حیدرزاده " توسعه داده شده.
2: وقتی کاربر در سایتمان عوض میشود یک ایمیل جهت تایید به میل او ارسال میگردد اما در قسمت FROm کلمه Joomfa نوشته من میخواهم این کلمه را به اسم سایت خودم تغییر بدهم چه کار کنم؟
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2011 08:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)