-
خطای session بعد از انتقال اطلاعات جدول کاربران
با سلام
امروز دارم سایتم را از جوملا 1.5 به 1.7 انتقال می دهم
اول از همه با اون کامپوننت امتحان کردم که مشکلی نبود ولی من اومدم بعد از این کار در یک فولدر جدید نسخه فارسی 1.7 رو نصب کردم چون با بروزرسانی با اون کامپوننت سایت و مدیریت سابت انگلیسی می شود و با کپی کردن فایلهای فارسی نیز درست نشد به خاطر همین آمدم این کار را کردم .حالا که اینکار را کردم اومدم جدول کاربران را به بانک جدید انتقال دادم که بعد از این کار خطای زیر را داده است
نمی دونم اصلاً برای چیه .
لطفاً یه توضیحی در خصوص session و این خطا بدهید و چگونه باید رفعش کنم
ممنون
Table 'raeissi_v3.j17_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `j17_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('a08fc9fb6c60fb1960ff086567c763c2', 0, 1314881653)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2011 12:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما از همان دیتابیس تبدیل شده به جوملا 1.7 استفاده میکنید دیگه !؟
سشن برای دوران جلسات شماست که مثلآً یک یوزر وارد بخش مدیریتی میشود و ... .
این اخطار به این خاطر هست که شما هنوز در مدیریت بودید و بکاپ گرفتید !
محتویات این جدول را حذف کنید مشکلتون حل خواهد شد ! قبلش بکاپ داشته باشید حتمآً !
زبان در نسخه 1.7 در دیتابیس هست ! برای نصب زبان فارسی میتونید از بسته فارسی ساز استفاده کنید و در نصب افزونه ها نصب کنید ! فایل این در جوملا کد هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقا پیدا کردم متشکرم
مشکل
به ظاهر مرتفع شد
ممنون از راهنمایی
-
-
متشکرم از پاسختون
در خصوص مشکل session متوجه شدم
در خصوص فارسی هم تا حدودی متوجه شدم اگر بسته ای برای این مورد وجود دارد میشه لطفاً لینکی در اختیارم بگذارید که با نصب آن این مشکل من هم حل بشه به دردسرش نمی ارزد که بیام فارسی رو نصب کنم و انتقال دیتا بدم
راستی آخرین سئوال من اطلاعات رو که انتقال می دهم به مشکل علامت سئوال می خورم یعنی تمام زبان فارسی بعد از انتقال اطلاعات به دیتابیس جدید بصورت علامت سئوال می شود البته می دونم که باید مشکل از کدینگ باشه ولی به ظاهر همه چیز درسته
بازم هم متشکرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)