کمی دقت کنید ! ببینید من چه نسخه ای رو اشاره کردم و شما از چه نسخه ای در حال استفاده هستید !؟
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

کمی دقت کنید ! ببینید من چه نسخه ای رو اشاره کردم و شما از چه نسخه ای در حال استفاده هستید !؟
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
apche 2.2.17
php 5.3.5
sql 5.5.8
wampserver 2.1
این ورژن شبیه ساز منه ...اون ارورهایه بالاهم دریافت میکنم اگه مشکل رو میدونید لطفا کمک کنید
سلام.
چیزی که من می دونم اینکه باید این کار رو بکنید:
روی آیکون ومپ در کنار ساعت کلیک کنید»PHP Setting«PHP» و تیک Display errors رو بردارید.
ببینید مشکلتون حل میشه؟
ممنون
نوشته اصلی توسط AmirHussein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من هم این مشکل رو داشتم و با برداشتن تیک حل شد
واقعا ممنون
سلام
این مشکل در جوملا 1.7 انگلیسی موجود است. ما در جوملا 1.7.2 فارسی این مشکل را به صورت پیشفرض حل کردیم. ( این مشکل هنوز از طرف جوملا انگلیسی حل نشده است )
جوملا 1.7.2 فارسی امروز منتشر خواهد شد.
یا علی
نوشته اصلی توسط AmirHussein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسیار مچکرم خیلی عالی بود
این مشکل ر نسخه انگلیسیش چطوری حل میشه؟ میشه اموزشی بذارید؟
با سلامنوشته اصلی توسط magmag0101 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کار تا حدودی نیاز به دانش فنی داره برای همین به شما توصیه نمی کنیم که این کار رو انجام بدید
راحت ترین کار برای عموم خاموش کردن نمایش پیام خطا است حالا این کار رو می تونید مستقیما با ویرایش php.ini انجام بدید یا اینکه کد مربوط رو در جوملا وارد کنید یا از پلاگین جوملایی موجود برای این کار استفاده کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)