باسلام
من در localhost ارتقاء از 1.5.23 به 1.7.0 را انجام داده ولی وقتی میخواهم که در بخش گزینه مطالب مثلا عنوان لینک رافعال کنم اصلا عمل نمیکندوسایر پارمترها نیز عمل نمیکند.ممکن است کمک کنید....

باسلام
من در localhost ارتقاء از 1.5.23 به 1.7.0 را انجام داده ولی وقتی میخواهم که در بخش گزینه مطالب مثلا عنوان لینک رافعال کنم اصلا عمل نمیکندوسایر پارمترها نیز عمل نمیکند.ممکن است کمک کنید....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این مشکل را با یک جوملای 1.7 که نصب کرده باشید هم دارید ؟ یا فقط با این جوملای ارتقا یافته این مشکل رو دارید ؟
از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ چه نسخه ای ؟
از جوملای چه تیمی به جوملای چه تیمی ارتقا دادید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
با استفاده از jupgrade-1.2.0 ارتقاء صورت میگیرد ودر محیط wamp server 2.0 این انتقال صورت میگیرد.از جوملای تیم مامبرلون استفاده میکنم. جوملای سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه انگلیسی را نیز امتحان کردم هنوز این مشکل باقی است.این مشکل هم در جوملا 1.6.6 هست هم در جوملای 1.7 با تشکر....
بررسی کنید با نصب یک جوملای جدید (ارتقا ندید !) در یک پوشه مثلاً test مشکل باز هم هست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
وقتی مستقیم جوملای 1.6.6 یا 1.7 را نصب میکنم این مشکل وجود ندارد وفقط در زمان ارتقاء این اتفاق رخ میدهد.سوال این است که در زمان ارتقاء آیا مشکلی در کامپونتها رخ میدهد.من خودم یک سایت جوملای 1.5.23 دارم با این مشکل میترسم ارتقاءراانجام بدهم با تشکر...
دیتابیس جوملایی که ارتقا دادید را به جوملایی که نصب کردید ارتباط بدید ببینید باز هم مشکل دارید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)