سلام من یک سوال دارم چطور میشه آدرس صفحه ها رو به صورته mambolearn.com/fa/download.html یا بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کرد که در سایت کدتان هست.؟

سلام من یک سوال دارم چطور میشه آدرس صفحه ها رو به صورته mambolearn.com/fa/download.html یا بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کرد که در سایت کدتان هست.؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
لطفا در همین ابتدا برای راحتی خودتون و ما قوانین انجمن رو مطالعه و به اونها عمل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قبل از طرح سوال یکبار جستجو کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواب شما:
یک کامپوننت اختصاصی تیم مامبولرن نوشته که میتونید برای تهیه و گرفتن قیمت با info[at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید و جویا بشید
نمونه:
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)