-
تغيير رنگ عنوان ستون و تغييرات هدر
دوستاي گلم سلام..خيلي ديگه فشار آوردم كه مزاحم نشم اما نشد. چند تا مشكل دارم اميدوارم راهنمايي كنيد.
1- چطوري مي*تونم رنگ عنوان ستون*ها را تغيير بدم..مثلا اگه به آدرس سايتم مراجعه كنيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مي*خوام بدونم چجوري مي*شه رنگ سبز عنوان منو ها مثل آخرين اخبار، بازار سكه و ارز و ... رو تغيير بدم؟
2- هدر سايت رو اگه نگاه كنيد هم از بالا و هم از پايين فاصله داره، مي*خوام اين هدر دقيقاً به ابتداي صفحه بچسبه (از بالا) و منو هم دقيقاً بيافته زيرش و هيچ فضاي خالي بينشون نباشه. چه*كار كنم واسه اين تغييرات؟
3- اگه صفحه*رو به عقب زوم كنيد (يعني 50درصد) هم هدر و هم منوي اصلي ميافته گوشه سمت راست اما بقيه ستون*ها و مطالب همگي وسط صفحه مي*مونن..مي*خوام كاري كنم كه هدر و منو اصلي هم دقيقاً وسط صفحه باشن..
خواهشاً اگه از دوستان كسي مي*تونه كمك كنه بگه كه كجا و چه كدي رو بايد تغيير بدم...ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2011 07:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من می تونم بهت ماهی بدم یا ماهی گیری یادت بدم
فکر کنم ماهی گیری بهتره
افزونه ای برای فایرفاکس وجود داره به نام فایرباگ که امکان بررسی کد های سایت رو به خوبی در اختیارت می ذاره
با این افزونه می تونی بفهمی که چه فایلی و کجای اونو باید دستاری کنی و تا حدودی هم بهت می گه که چه تغییری باید ایجاد کنی تسلط بهش هم کمتر از 1 روز برای افراد تازه کار طول می کشه
مثلا برای تغییر رنگ باید این مقدار رو
h3.moduletitle span
در این فایل خط 17
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیدا کرده و به مقدار دلخواه تغییر بدی
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون...فقط خواهشاً ميشه لينك دانلود افزونه*رو اگه داري واسم بذاري؟مرسي
-
-
دروود
گوگل یاری گری شما هست !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)