-
مشکل در نصب اولیه
با سلام
هنگام نصب در مرحله اول وقتی زبان را انتخاب میکنم و دکمه ادامه رو میزنم صفحه روی لودینگ میمونه و هیچ کار خاصی انجام نمیشه که به مرحاله بعد برسه با چند مرورگر مختلف تست کردم فرقی نکرد
هاست بنده پلسک هست
ادرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن ایا امکان داره دیتا بیس مامبو رو تو جوملا استفاده کنم
باتشکر
ویرایش توسط kaktus : 08-26-2011 در ساعت 10:17 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2011 10:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آدرس سایت رو لطفاً ذکر کنید.
برای انتقال دیتاهای مامبو به جوملا هم در تاپیک جداگانه ای دنبال کنید. البته قبلاً هم بحث شده با جستجو میتونید به دست بیارید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ادرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
لطفاً اطلاعات هاست رو خصوصی ارسال کنید بررسی کنم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
بررسی کردم و مشکل از هاستینگتون هست.
بهشون بفرمایید پوشه session path , tmp رو در هاست قابل نوشتن کنند و دسترسی نوشتن رو بهشون بدن !
احتمالاً مشکل حل بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
برای نصب جوملا نسخه 1.7 آیا به پیش نیازهای خاصی وجود دارد؟ مانند نسخه های مورد نیاز php و mysql چند باید باشد؟
-
-
باتشکر مشکل نصب برطرف شد
فقط راهنمایی بفرمایید که من از دیتا بیس مامبویی که نصب بود یک بک آپ گرفتم حال این دیتا بیس رو په جوری روی نسخه 1.7 جوملا ایمپورت کنم که مشکلی پیش نیاد تو انجمن سرچ کردم مطالب رای ورژنهای قبلتر هستش و تقریبا هم ناقص
ویرایش توسط kaktus : 08-27-2011 در ساعت 10:57 AM
-
-
مشکل چی بود رو لطفاً بفرمایید تا کاربران بعدی هم بتونن با مطالعه اون به مشکل خود برسند و حل مشکل کنند !
لطفاً برای موضوع جداگانه خود یک تاپیک دیگر ایجاد کنید. مبحث این تاپیک چیز دیگری است و طبق قوانین نمیشه اینکار را انجام داد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
به شرکت هاستینگ مربوطه اعلام کردم که پوشه session path , tmp رو در هاست قابل نوشتن کنند و دسترسی نوشتن رو هم بدن
بعد هم موارد زیر رو در هاست برای نسخه 1.7 جوملا چک کنند
php نسخه 5.2.4
پشتیبانی از xml
پشتیبانی از json
اینها رو اعلام کردم ومشکل حل شد
با تشکر ا
-
کاربر مقابل از kaktus عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوستان
من جوملا 1.7.0 فارسی رو وقتی میخوام نصبشو شروع کنم همون اول که زبان رو انتخاب میکنن میمونه و به ادامه نمیره مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید
من یک مرتبه موفق شدم نصبش کنم ولی بعدا به دلیلی حذفش کردم برای بار دوم که میخوام نصبش کنم الان این مشکل رو دارم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)