-
نصب جوملا 1.7 در Ubuntu Server 11.04 ؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه تازه کار تو خط جوملا هستم ! می خواستم که جولارو تو Ubuntu server 11.04 نصب کنم (نسخه 1.7 )
همه چی نصب شده است ولی وقتی می خوام خود جولارو رو با لینک
wget [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود کنم خطا می ده.
بعدشم ولی الان خود جولارو با فرمت tar.gz دانلود کردم ولی بلد نیستم اونو Extract کنم .
لطفا کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2011 08:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای سوالات اختصاصی سیستم عامل اوبونتو به فروم این سیستم عامل با این آدرس مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
همه اون قسمتارو رفتم ولی وقتی می خوام خود جوملارو از طریق terminal نصب کنم File not found می گه.
پکشم دانلود کردمااا ولی نمی دونم چطور extratct کنم
-
-
کسییییییییییییی نیست کمک کنه ؟

-
-
سلام
مشکل شما در جوملا نیست و بلکه با سیستم عاملتون است برای همین من این یشنهاد رو دادم

نوشته اصلی توسط
sahama
سلام
برای سوالات اختصاصی سیستم عامل اوبونتو به فروم این سیستم عامل با این آدرس مراجعه کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)