-
مشکل دو زبانه سازی با جوملا 1.5.23
باسلام
من طی یکی دو روز آینده می خواستم سایتم را upload کنم که مدیرمون اومد و گفت که میخوایم چند صفحه هم انگلیسی داشته باشه یعنی دو زبانه بشه حالا اومدم ببینم که چه جوری با جوملا دو زبانه می کنن (تو سایت یه جستجو کردم)که دیدم درنسخه 1.5.23 همه ازش می نالن و در دسر زیاد داره از اونطرف من کلی روی این سایتم زحمت کشیدم و بجز یکی دو مورد محتوایی تقریبا سایت آماده است و تازه به مدیر قول دادم تا آخر این هفته سایت رو بار گذاری می کنم حالا موندم ببینم چه کار باید بکنم یعنی راحترین راه که در نسخه 1.5.23 بشه برای چند زبانه انجام داد رو بفرمائید
لطفا نگید سرچ نکردی که از مطالب دوستان چیزی دستگیرم نشد ضمنا میخوام منوها هم انگلیسی و سمت چپ باشه یعنی باید از یک تم دیگه استفاده کنم همچنین آموزش دو زبانه ای که گذاشتید برای جوملای 1.6 هستش
با تشکر از دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-12-2011 07:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز اگر شما می خواید یک سایت جداگانه داشته باشید که کلا انگلیسی باشه
اگر یک سایت مجزای دیگه درست کنی بهتره.مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یا از کامپونت های مربوطه استفاده کنید که فکر نکنم منوها را تغییر بدهد.(تحقیق کنید)
موفق باشید
-
-
فايل دانلودش هم بالاي صفحه روي افزونه ها كليك كن بعد چند زبانه رو انتخاب كن و كامپوننتش رو دانلود كن
-
-

نوشته اصلی توسط
mazimaraghi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فايل دانلودش هم بالاي صفحه روي افزونه ها كليك كن بعد چند زبانه رو انتخاب كن و كامپوننتش رو دانلود كن
من تو سرچ زدم دیدم خیلی ها با این جوم فیش مشکل داشتند واسه همین نمی خوام این آخر وقتی همچین ریسکی بکنم به نظر شما اگه آپگرید بکنم و به 1.6 یا 1.7 برم مطالب به هم میریزه یعنی مشکلاتش بیشتر نمی شه
ویرایش توسط masood : 09-12-2011 در ساعت 10:07 AM
-
-
سلام
دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگر 2 تا دیتابیس جداگانه داشته باشید.
بعد شما فکرت رو مشغول کارت کن نه اینکه بیای بگی این از نظر اخلاقی درست نیست.
اگر فکرتون را به این مسائل درگیر نکنید و به کار خودتون بیشتر فکر کنید زودتر به نتیجه می رسید.
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
persiaplus
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز اگر شما می خواید یک سایت جداگانه داشته باشید که کلا انگلیسی باشه
اگر یک سایت مجزای دیگه درست کنی بهتره.مثلا
و یا از کامپونت های مربوطه استفاده کنید که فکر نکنم منوها را تغییر بدهد.(تحقیق کنید)
موفق باشید
یعنی یک شاخه ایجاد بکنم دوباره جوملا رو توش نصب بکنم و بعد یک سایت مستقل ایجاد بکنم؟ بعد اونوقت جوملا قاط نمی زنه!
راستی دوست عزیز این مثال یه کم مورد اخلاقی داره یعنی خطریه
-
-
ميتوني از كامپوننت فارسي جومفيش استفاده كني . منوها رو هم انگليسي ميكنه اين كامپوننت براي دو زبانه كردن سايته .
-
-
در مورد آپگرد كردن نميدونم( من تجربه ندارم ) . ولي در مورد اينكه گفتين جومفيش سايت رو به هم ميريزه من شخصا مشكل خاصي تا الان نداشتم . براي اون مورد كه دوستمون گفت من يه بار تست كردم يعني دقيقا 2 تا فولدر fa /en ساختم و تو هر كدوم هم جوملا رو نصب كردم و يه صفحه index هم ساختم كه توش با فلش كار شده بود و ميتونستي زبان رو انتخاب كني بعد لينك دادم به فولدر ها . اين كار جواب داد فقط اگر خواستي اين كارو بكني حواستون باشه كه براي هر كدوم 2 تا ديتابيس جدا بسازي .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)