-
مشکل در ادامه مطلب
سلام بر همگی در بخش ادامه مطلب رو سایت من یک مشکلی وجود داره . وقتی واسه یک مطلب بلند ادامه مطلب میزارم تو صفحه ی اصلی و اون بخشی که این مطلب وجود داره قالب به هم میریزه و مثلا منوی سمت راست میاد پایین بخش اصلی و سایت چهره بدی پیدا میکنه اما وقتی ادامه مطلب رو ور میدارم سایت درست میشه ! مشکل از کجاست ؟ با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-05-2011 11:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با قالب پیش فرض جوملا تست کنید ببینید مشکل همچنان باقی است؟!
موفق باشید.
-
-
سلام
در ادامه حرفای persiaplus لینک سایت رو در جایی که سایت سالمه و همینطور در جایی که سایت مشکل داره بذارید
-
-
سلام بر همگی .
مثلا وقتی یک مطلب ارسال میشه تا مطلب بعدی که بیاد جاش رو بگیره قالب به هم میریزه .
این ادرس سایت که الان سالمه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم مثلا بخشی که مشکل داره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما خودم هرکاری کردم نتونستم مشکل رو برطرف کنم ...
با تشکر !
-
-
مشکل منم هست
سلام. منم صفحه ادامه مطلب و نمایش کامل مطلب به هم ریخته میاد منوهای سمت چپ قاطی کامپوننت نظرات میشه!!! تویه صفحات که به صورت کامل مشاهده میشن اینطوریه صفحه اصلی اینطور نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام .
کسی نمی خواد جواب بده ؟ اگه اینطوریه اینجا برم سراغ یک انجمن دیگه !!!!
-
-

نوشته اصلی توسط
nomad811
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام .کسی نمی خواد جواب بده ؟ اگه اینطوریه اینجا برم سراغ یک انجمن دیگه !!!!
سلاماز ماژول خاصی برای نمایش مطالب استفاده میکنید؟چه مازول هایی در سمت راست صفحه ای که مشکل داره استفاده شده؟با قالب پیشفرض هم همین مشکل رو دارید؟اگر فقط با همین قالب مشکل دارید قالب دیگری رو هم امتحان کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
salamati
سلام. منم صفحه ادامه مطلب و نمایش کامل مطلب به هم ریخته میاد منوهای سمت چپ قاطی کامپوننت نظرات میشه!!! تویه صفحات که به صورت کامل مشاهده میشن اینطوریه صفحه اصلی اینطور نیست
سلام
دوست عزیز مشکل از css و قالب است.
به آدرس زیر رفته Source File: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Line: 285
و مشکلات را بر طرف کنید.
موفق باشید
ویرایش توسط persiaplus : 09-12-2011 در ساعت 02:22 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)