خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به صورت مجزا ساخته شود !.
اين يعني چي؟
چطور حلش كنم؟

خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به صورت مجزا ساخته شود !.
اين يعني چي؟
چطور حلش كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما الان دقیقا می خواهید چه کار کنید و در چه مرحله ای هستید و روش کارتون چیه؟
چرا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ببيخشيد دير جواب دادم من در مرحله ورود اطلاعات ديتاپيس اين خطا رو ميبينم:خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به
دوست عزیز من از شما درخواست کردم دقیقا توضیح بدید که چه کار دارید انجام می دهید که توضیحاتتون اصلا کامل نیست
توصیه می کنم هم این کتاب و هم قوانین این سایت رو مطالعه بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من براي نصب جوملا فارسي 1.7 اول فايل رو تو هاستم اكسترت كردم و بعد يك ديتاپيس تو هاستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درست كردم يه يوزر هم همينطور و بعد در مراحل نصب در قسمت ورود اطلاعات ديتاپيس بعد ورود و وصل شدن به ديتاپيس اين خطا رخ داد:خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به
آیا موقع ساختن پایگاه داده کاربری رو به اون مرتبط کزدید؟
آیا به این کاربر دسترسی لازم رو دادید؟
هم ديتاپيس رو به كاربر مرتيط كردم و هم به كاربر اجازه دادم(كل گزينه هاي دسترسي رو تيك دار كردم)
علاقه مندی ها (Bookmarks)