-
تغییر در شکل نمایش مطالب
با سلام
در قالبی که از اون استفاده میکنم نمایش مطالب به شکل خیلی ساده ای است آیا پلاگین یا ماژولی برای تغییر نمایش مطالب سایت وجود داره یا خیر؟
در ضمن نمیخوام از نمایش آکاردئونی مطالب استفاده کنم بلکه بتونم کمی رنگ و لعاب نمایش مطالب و کادر رو عوض کنم .(راهی به غیر از تغییر در CSS ،پلاگینی که بتونه خودش css رو تغییر بده یا چیزی شبیه اون) در ضمن از جوملا 1.7 استفاده میکنم
با تشکر از دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-06-2011 03:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دقیقاً به شکل میخواهید تغییر بدید؟
نحوه نمایش مطالب به قالب شما مربوط هست و برای ویرایش قالب شما نیاز به آشنایی با css و html دارید.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دقیقاً به شکل میخواهید تغییر بدید؟
نحوه نمایش مطالب به قالب شما مربوط هست و برای ویرایش قالب شما نیاز به آشنایی با css و html دارید.
کمی با css , html آشنایی دارم اما تغییرات در شکل نمایش مطالب کمی وقت گیر و پر دردسر هستش به طور مثام می خوام مطالب درون کادر باشند و غیره ... چون قالبی که استفاده می کنم تقریبا هیچ استایل خاصی نداره.
آیا کامپوننت یا ماژول خاصی هستش که جایگزین Contetn style خود قالب بشه و بتونم یه دستی به سروگوش شکل نمایش مطالب بکشم و قابل انعطاف باشه؟
یا حتی کدی که بتونم جایگزین کنم.
-
-
من در css قالب یک سری تغییرات در قسمت .column-1, .column-2, .column-3 دادم (کادر و رنگ) اما نمیدونم چرا روی اولین مطلب اعمال نمیشه و نمیدونم از کدام بخش داره طبعیت میکنه
ویرایش توسط arashde : 09-06-2011 در ساعت 07:01 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)