با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
ساخت منوی کشویی با ماژول mod_maximenu_ck_4.25_j15.zip
دوستان،من یک منو با این ماژول ایجاد کردم ولی نحوه ایجاد زیر منوها رو نمیدونم.لطفاً راهنمایی کنید.

با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
ساخت منوی کشویی با ماژول mod_maximenu_ck_4.25_j15.zip
دوستان،من یک منو با این ماژول ایجاد کردم ولی نحوه ایجاد زیر منوها رو نمیدونم.لطفاً راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در کجای کار به مشکل برخوردید؟
سلام جناب sahamaنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
والا میخوام منوی کشویی ایجاد کنم که مانند سایت joomla.org بشه.طبق تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم که منویی که سایت رسمی جوملا استفاده می کنه maximenu_CK هستش. فرض کنید من این ماژول رو به منوی بالا منتسب کردم ، که منوی بالا دارای 10 آیتم است و یکی از این آیتم ها معرفی محصولات است((فرضاً بخش معرفی محصولات دارای 10 مجموعه محصول و هر مجموعه محصول دارای 5 محصول است)).می خوام بدونم چه تنظیماتی را باید انجام بدم که با قرار دادن نشانگر موس روی آیتم معرفی محصولات در منوی کشویی ، منو گشوده شود و برای سطح دوم منو نیز به همین منوال...
البته منظور من این نیست که چطور می توان اون بخش و مجموعه ها و مطالب رو ایجاد و اون بخش رو به عنوان یک آیتم در منو قرار داد.فقط مشکل اینجاست که نمی تونم زیر منو ها رو ظاهر کنم.در ضمن من از نسخه فارسی نشده استفاده می کنم و توی سایتش یه پلاگین تجاری هم بود که برای راحت تر شدن تنظیمات واستفاده بهتر بود،آیا اون لازمه تا منو مانند سایت جوملا بشه؟
با تشکر فراوان از شما
ویرایش توسط Pooyan : 09-03-2011 در ساعت 03:09 PM
سلام دوستان
لطف کنید در صورت امکان ، پاسخ سوال من رو بدین
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)