سلام ملت!
دارم یه قلب خبری برای جوملا 1.7 طراحی میکنم نیاز دارم که در قسمتی از اون تاریخ و ساعت آپدیت درج بشه چکار کنم؟
البته آماتور ممم

سلام ملت!
دارم یه قلب خبری برای جوملا 1.7 طراحی میکنم نیاز دارم که در قسمتی از اون تاریخ و ساعت آپدیت درج بشه چکار کنم؟
البته آماتور ممم
ویرایش توسط picasaeng : 09-06-2011 در ساعت 10:56 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط picasaeng [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بروز رسانی سايت يا مطلب؟
سلامنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خواهم تاریخ و ساعت آخرین خبری که درج میشه قرار داده بشه
بروزرسانی وبسایت مد نظره
ممنون
ویرایش توسط picasaeng : 09-06-2011 در ساعت 07:49 PM
در تگ Body اين كد رو قرار بديد. يك دايو يا تيبل بسازيد و هدايتش كنيد به قسمتی كه مي خواييد نمايش داده بشه
موفق باشيدکد:<script language="JavaScript"> <!-- Hide JavaScript... var LastUpdated = document.lastModified; document.writeln ("This page was last updated " + LastUpdated); // End Hiding --> </script>
ممنون بزرگوار این اسکریپت تاریخ میلادی رو نشون میده میشه شمسی بشه؟؟؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و تاریخ و ساعت آخرین خبر رو درج نمیکنه بلکه میاد و زمان و تاریخ ورود کار بر رو اعلام میکنه
ویرایش توسط picasaeng : 09-07-2011 در ساعت 11:12 AM
اين يك كد جاوا اسكريپته كه آخرين بروز رسانی سايت رو نشون ميده. به مطالب مرتبط نميشه.
تاريخ ها همگی بر اساس ميلاديه ولی ميشه تبديل كرد كه بحثش طولانيه و در قسمت انجمن نميشه به اين موضوع پرداخت
اكثر سيستم ها كش بر می دارند و تغييرات رو بر اساس كش تعيين میكنندر
فريم ورك t3 همچين امكانی داره
علاقه مندی ها (Bookmarks)