سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: چند مشکل در رابطه با کاتالوگ ساز k2

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

چند مشکل در رابطه با کاتالوگ ساز k2

سلام من چندتا سوال مهم دارم ، از دوستان هرکسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم کمک کنه تا من راه حلی واسه این چندتا مشکل پیدا کنم .

1) یه فرم سازی می خوام که قابلیت اتصال به k2 رو داشته باشه ( فرم ساز یا چنین قابلیتی که کاربر از داخل اون فیلدهای مربوطه رو پر کنه ، مثلا مشخصات محصول مورد نظرش رو وارد کنه به همراه عکسو توضیحات ، توضیحات لازم رو هم تکمیل کنه و بعد پرداخت آنلاین یا آفلاین انجام بده ، و مهم اینه که بعد از پرداخت آنلاین ، مطلبش تو سایت منتشر بشه (در واقع در گروه بندی های کاتالوگ ساز k2 هم باید منتشر بشه) اگر پرداخت هم به صورت آفلاین انجام داده ، مشخصات فیش واریزی رو توی همون فرم وارد کنه و بعد مطلب داخل همون کامپوننت k2 قرار بگیره و ادمین سایت پس از برسی صحت اطلاعات فیش واریزی مطلب رو انتشار بده .

***از طریق ارسال مطلب خود k2 میشه مطلب ارسال کرد ، اما من نمی دونم به چه صورت محدودش کنم و ارتباطش بدم به پرداخت ها ( چه آفلاین و چه آنلاین )که حتما درصورتی که کاربر هزینه رو پرداخت کرد مشخصات محصولی که وارد کرده ، منتشر بشه و یا اگر پرداخت از طریق ثبت اطلاعات فیش واریزی صورت گرفته ، مطلب ارسالی کاربر ، رو ادمین پس از برسی انتشار بده .

2) محصولات به 2 صورت هستن ، محصولات ویژه و محصولات معمولی ، محصولاتی که به صورت ویژه تعریف میشن هزینه بالاتری دارن ، باید در صورتی که کاربر هزینه بابت محصولات ویژه پرداخت کنه ، اون محصول گزینه "ویژه شدن" واسش اتوماتیک فعال بشه (گزینه ای که الان تو ارسال مطلب k2 هست ، رو خود کاربر می تونه دستی تغییر بده ، اما این هم باید محدود باشه ، درصورتی که قراره محصول ویژه بشه و هزینه بابت محصول ویژه پرداخت شد ، اتوماتیک گزینه ویژه فعال بشه ، در غیر این صورت اتوماتیک ویژه نشه )

3) زمان انتشار رو هم کاربر نباید بتونه دستی تغییر بده ، واسه همه محصولات باید زمان انتشار تا 1 ماه پس از انتشار باشن . ممنون میشم تو این چند مورد راهنماییم کنید ، خودم که با تنظیمات k2 نتونستم انجام بدم .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام دوست عزيز چنين چيزی برای K2 وجود نداره و حداقل بومی نشده
    الان پرداخت های آنلاين خيلی كم بومی شده
    سفارش بديد تا برآورد هزينه بشه و براتون طراحی كنند:
    sales [at]mambolearn[dot]com
    يا از طريق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]خود سايت سفارش بديد

موفق باشيد

حداقل یکی به من بگه چطوری می تونم تو ارسال مطلب k2 که تو امکانات لاگین خود k2 هست، چطوری می تونم گزینه انتشار رو غیر فعال کنم که کاربر نتونه مطلب رو اتوماتیک منتشر کنه ،و پیش فرض همه مطالب ارسالی توسط کاربران منتشر نشن و ادمین پس از برسی و تایید از سمت مدیریت سایت منتشر کنه ؟ این تو ستینگ های پیش فرض این کامپوننت نبود یا من پیداش نکردم. زمان انتشار هم تو این صفحه ارسال مطلب واسه کاربر مخفی بشه.کاربر از طریق سایت اون رو نبینه.پیش فرض هم رو 1 ماه بشه قرارش داد. تو این صفحه فرم پرداخت آنلاین یا آفلاین رو هم بشه فراخوانیش کرد و به این مطلب k2 ربطش داد.

کسی اکستنشن های پرداخت آنلاین واسه ads manager داره به من بده ؟

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    دوست عزيز تاپيك جداگانه ميزديد بهتر بود:
    پرداخت آنلاينش برای بانك های ايرانی طراحی نشده هنوز. بايد سفارشبديد تا طراحی كنند براتون