من به یک فرم ورک کار نیاز دارم اگر کسی از دوستان در این حرفه تخصص دارد و برایش امکان دارد به من خبر بدهد ممنون می شود

من به یک فرم ورک کار نیاز دارم اگر کسی از دوستان در این حرفه تخصص دارد و برایش امکان دارد به من خبر بدهد ممنون می شود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چه فريم وركی برای چكاری؟نوشته اصلی توسط msalehi92 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فريم ورك يكی دوتا نيست. كدوم رو شما مد نظر داريد؟
فریم ورک برای طراحی قالب سایت
برای طراحی قالب هم چند فریم ورک وجود داره جوملارت و راکت تم و یووتم و فوکا و ... هر کدوم فریم ورک خودشون رو ارائه داده اند
شما دقیقا می خواهید چکار کنید
من
می خواهم یک قالب با فریم ورک برایم طراحی کنندو یک قالب از جوملا ارت دات ای ار تهیه کرده ام که قبل از خرید با خودشان صحبت کرده ام که کپی رایتش را برایم تغییر دهندو بعد از اینکه بسته نصب اماده را خریدم خودشان در جواب ایمیل من گفتند که برایم نصب می کنند فقط اطلاعات هاستم را بدهم ولی من چندبار هم ایمیل داده ام ولی انها جوابی نداده اند و از طریق شماره تماسی هم که در سایتشان قرار داده اند نتوانستم با انها ارتباط بر قرار کنم و خودم بسته نصب سریع را نصب کردم خطا دارد
حال لطف کنید چندتا از گروه های معتبری که فریم ورک کار می کنند را به من معرفی کنید.
با تشکر
چون من می خواهم هرچه سریعتر سایتم را فعال کنم و فقط در همین قالب مشکل دارم
قالبهای جوملآرت با فريم ورك t3 كار می كنند. كه اين فريم ورك هم خودش سه نسخه داره و هر نسخه ی اون قابليتهاش متفاوته
مورد دوم اينكه موضوع شما ارتباطی با فريم ورك نداره. فريم ورك كار رو برای طراحی راحت ميكنه و يه سری پارامترها خلاصه ميشه. اگه خطایی رخ داده در هنگام نصب نوع خطا رو بگيد تا شايد دوستان بتونن كمك كنيد.
در كل اين موارد نياز به فريم ورك كار نداره. خطا از فريم ورك نيست و اشكال از جایی ديگه ست
در ضمن: در صورتی كه قالبتون تجاريه عنوان نكنيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)