-
کامپوننت Dfcontact
با سلام به کلیه دوستان
من از کامپوننت Dfcontact استفاده می کردم،بعد از مدتی اون رو پاک کردم و پس از پاک کردن پیام خطا داد که :"حذف فایل انتخاب شده امکان پذیر نمیباشد: 'fa-IR.com_dfcontact.ini' ""
و بعد از اون از سیستم خود جوملا برای تماس استفاده می کردم .بعد از مدتی تصمیم به نصب مجدد Dfcontact گرفتم و نصبش هم کردم ولی می نویسه:
"JInstaller::install: فایل '/home/parsmana/public_html/tmp/install_4e67bd55bf148/fa-IR.com_dfcontact.ini' وجود ندارد"
واردکامپوننت هم میشه شد ولی زمانیکه اون رو ست می کنم در داخل سایت برای نمایش خطای 404 رو میده.به نظر شما باید چکار کنم؟
ودر ضمن من از نسخه انگلیسی استفاده می کردم.آیا کسی نسخه فارسیه اون رو داره ؟
آیا کسی کامپوننت تماس با ما حرفه ای فارسی و به قدرتDfcontact رو داره که توش برای تعیین موقعیت مکانی از Googlemap استفاده بشه و دارای تصویر امنیتی و چک باکس باشه؟
با تشکر
ویرایش توسط Pooyan : 09-07-2011 در ساعت 07:04 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-07-2011 06:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از طریق جداول دیتابیس در phpmyamin این افزونه رو حذف کنید و سپس دوباره نصب کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طریق جداول دیتابیس در phpmyamin این افزونه رو حذف کنید و سپس دوباره نصب کنید
با سلام مرصاد جان
آقا من توی phpmyadmin اون رو پیدا نکردم. پیامی که موقع حذف داد که اون فابل حذف شدنی نیست و و اون پیامی که موقع نصب داد که که اون فایل وجود ندارد یعنی چی ؟
-
کاربر مقابل از Pooyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
لینک دانلود بسته ای رو که ابتدا نصب کرده بدید .و همین طور لینک دانلود بسته ای رو که بعدا خواستید نصب کنید رو بذارید تا بررسی کنم که ایراد از کجا بوده
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود بسته ای رو که ابتدا نصب کرده بدید .و همین طور لینک دانلود بسته ای رو که بعدا خواستید نصب کنید رو بذارید تا بررسی کنم که ایراد از کجا بوده
سلام sahama جان
من از سایت آقای میلاد صفاجوی نسخه فارسی شده اون رو دانلود ونصب کردم و مشکل برطرف شد.از شما خیلی ممنونم که همکاری کردید
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)