اگر لطف کنید و بفرمایید css جدا کننده متن را از کجا میتونم تغییر بدم ممنون میشم چون نتونستم پیداش کنمنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اگر لطف کنید و بفرمایید css جدا کننده متن را از کجا میتونم تغییر بدم ممنون میشم چون نتونستم پیداش کنمنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزيز اين مشكل فقط با جدا كننده هستش؟
شما يك لينك خارجی بگذاريد و ببينيد مشكل همينجور باقی می مونه يانه
ازتصويرتون معلومه كه شما نمايش زير منو رو از داخل ماژول فعال نكرديد. درسته؟
موفق باشيد
دوست گرامینوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل اصلا با باز شدن یا باز نشدن زیر منو نیست و منوهای باز شونده درست عمل میکنند.من فقط میخوام منوهایی که زیر منوی باز شونده دارند فاقد لینک باشند و به همین خاطر نوع منو را جدا کننده قرار دادم
ولی با این کار شکل و استایل منوی نسبت داده شده به هم میریزه .اگر روشی دیگری برای حذف لینک منوی اصلی وجود داشته باشه هیچ اصراری به استفاده از جدا کننده ندارم. فکر میکنم یا باید کد جدا کننده رو تغییر بدم که از استایل منو پیروی کنه و استایل رو نال نکنه (البته نمیدونم کد جدا کننده کجاست) یا از روش دیگری استفاده کنم .
فکر میکنم این مشکل رو دوستان دیگه هم داشته باشند.
يك لينك خارجی بگذاريد و محتوای لينك رو خالی بگذاريد.
اينجوری خصيصه ی منو رو داره
موفق باشيد
ممنون از راهنمائی خوبتون .زمانی که لینک رو خالی میگذارم وقتی روی منو کلیک میکنم صفحه دوباره لود میشه به همین خاطر به جای لینک از # استفاده کردم که بهتر شد اما صفحه به بالا (ابتدای صفحه)پرش میکنه .آیا راهی هستش که هیچ عکس العملی صورت نگیره ؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)