-
سلام
من این حرف رو پیرو این جمله از شما گفتم
حتی خود جوملا هم روی سایت نصب نمی شه.
این طور که می فرمایید جوملا روی هاست شما نصب نمی شه پس یکی از پیشنیازهای جوملا برروی هاست شما وجود نداره
اقدام به نصب یک جوملای جدید در هاست کنید تا به خطای برسید که باعث می شه نتونید جوملا رو نصب کنید و متن کامل خطا و همین طور مرحله ای که در اون جا این خطا رخ می ده رو بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2011 07:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام،
هم جوملای 1.5.23 و هم جوملای 1.7 روی هاست نصب می شند ولی سایت و مدیریت ادمین اون بالا نمی یاد. خطای زیر رو می ده. خودتون می تونید به سایتم برید و ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
-
-
با سلام،
من با جوملاپک اینستالر دوبار سایتم رو restore کردم. ولی سایت و مدیریت ادمین اون بالا نمی یاد. خطای زیر رو می ده. خودتون می تونید به سایتم برید و ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]لطف کنید و اگه به هاستم یه نگاهی بندازید ممنون می شم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام کاربری: ***
پاسورد: ***
Warning: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Unable to access /home/nacih/public_html/includes/defines.php
in /home/nacih/public_html/index.php on line 21
Warning: require_once(/home/nacih/public_html/includes/defines.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: Permission denied in /home/nacih/public_html/index.php on line 21
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/nacih/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/nacih/public_html/index.php on line 21
ویرایش توسط mersad : 09-12-2011 در ساعت 07:11 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)