با سلام
من این تم رو خودم ساختم و برای ie هیچ فایل css نساختم و این که چه جوری یک css مخصوص ie بسارم رو هم نمی دونم اما یک css برای کل این تم ساختم و فونت فامیلی تم رو به تاهوما تغییر دادم

با سلام
من این تم رو خودم ساختم و برای ie هیچ فایل css نساختم و این که چه جوری یک css مخصوص ie بسارم رو هم نمی دونم اما یک css برای کل این تم ساختم و فونت فامیلی تم رو به تاهوما تغییر دادم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اين دستور رو در تگ head قرار بديد و يك css بسازيد برای اينترنت اكسپلورر:
به مسير css دقت كنيد(bold شده)کد:<!--[if IE 8]> <link href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/ie8only.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <![endif]-->
اين دستور برای ie8 بود.
در اونجا يك كلاس برای body بسازيد و فونت ها رو روی Tahoma بگذاريد
موفق باشيد
ممنون از توضیحاتتون اگه بخوام که همه IE ها رو پشتیبانی بکنه یعنی به جای اینکه برای هرنسخه IE یک کد بنویسم کلا برای همشون یک کد بنویسم باید چه کاری بکنم و همچنین من برای ویرایش از rapid php*استفاده می کنم و اون متنهایی که توضیحی باشند یا حالات دستوری نداشته باشند را با رنگ خاکستری نمایش میده و خط زیر رونوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<link href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/ie8only.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
با رنگ خاکستری نشون میده و متاسفانه باز هم وقتی از IE استفاده می کنم باز با فونت پیش فرض کار میکنه و به هیچ وجه فونت رو به Tahoma تغییر نمیده البته تا یادم نرفته من CSS برای IE با نامie8only.css ساختم اونم در شاخه CSS تم
ممنون
الان ديگه تقريباً همه ی گسترش دهندگان قدرتمند IE6 به بعد رو ساپورت می كنند. يعنی سه نسخه
شما همون دستور رو تكرار كنيد برای 3 نسخه و فقط ورژن ها رو عوض كنيد. هر چند فكر نكنم نياز ی باشه.
Css اصلی قالبتون رو قرار بديد با index.php تا بررسی كنم
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)