-
آیا جوملا برای راه اندازی یک فروشگاه مناسب است؟
من می خواهم یک فروشگاه راه اندازی کنم. الان یک سوال اساسی پیش آمده که آیا جووملا می تواند به تمام نیازهای یک فروشگاه پاسخ دهد؟ یا بهتر است از یک فروشگاه ساز مستقل استفاده کنم؟
در هر دو صورت لطفا نام کامپوننت یا فروشگاه ساز را بگویید.
من با ویرچومارت تا حدی آشنا هستم ولی بسیار گیج کننده هست و نصب آنهم خودش مصیبتی است. غیر از ویرچومارت کامپوننت قوی فروشگاه سازی را می شناسید؟
من مطالب زیادی در مورد فروشگاه در انجمن خواندم ولی نتوانستم نتیجه گیری کنم. ممنون میشوم خیلی واضح به این سوال پاسخ دهید که با جوملا می توان یک فروشگاه کامل که تمام جوانب آن را پاسخ دهد ساخت یا بهتر است از یک فروشگاه ساز تخصصی استفاده کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از titanpass عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
09-10-2011 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جوملا امکانت لازم برای راه اندازی یک فروشگاه رو داره ، اما شما باید اول مشخص کنید که چه نیاز هایی دارید و تعدادی از فروشگاه هایی رو که با جوملا ساخته شده اند رو هم بررسی کنید.
در این لینک تعدادی از سایت هایی که با ویرچومارت ساخته شده اند لیست شده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در لینک زیر سایتی هست که خودم با این کامپوننت راه اندازی کردم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسکریپت های جداگانه ای هم هستند، برای راه اندازی فروشگاه ساخته شده اند که میشه به عنوان نمونه به magento و prestashop اشاره کرد.
پرستا شاپ پشتیبانی فارسی هم داره :
ویرایش توسط torghoundy : 09-10-2011 در ساعت 08:59 PM
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
دوست عزیز شما می تونید از Magento هم استفاده کنید
واقعا چیز خوبی هست
من خودم استفاده کردم
موفق باشید
-
کاربر مقابل از persiaplus عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
هر فروشگاه سازی سختی های خودش رو داره. ولی ويرچو مارت به مراتب امكاناتش بيشتر از بقيه سيستم هاست
در ويرچو سعی شده جوملا رو يك فريم ورك قرار بدن و سيستم فروشگاهی برای جوملا راه بندازن
قوی تر از ويرچو فكر نكنم باشه ولر برای برخی موارد tienda و redshop استفاده ميشه كه نسبت به ويرچو چندين مرحله پايين تر هستند.
پرستا و مگنتو خوب هستند و هر كدومش معايب خودشون رو دارند. جوملا يك ميريت محتواست كه با كامپوننت ها ميشه ارتقاش داد ولی ساير فروشگاه سازها مديرت محتوای ضعيفتری دارند
سختی ويرچو هم به خاطر پيچيدگيشه و اگه اين پيچيدگی نباشه نميشه گفت سيستم حرفه ايه. به هر حال امكانات كه بالا ميره سيستم پيچيده ميشه. پس ازسخت بودنش نگران نباشيد.
به آدرس زير مراجعه كنيد تا كليت كار با ويرچو دستتون بياد:
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از لطفتون دوستان. من همانطور که گفتم با ویرچومارت مقداری تجربه دارم. راستش یک دونه سالمش رو ندیدم یا جدول ها رو به هم می ریخت یا درست نصب نمی شد. یک نسخه سالمش دم دست هست
در مورد پرستاشاپ که دوستان معرفی کردند . واقعا میشه به این برنامه ها اعتماد کرد. احتمال دزدی و غیره توشون نیست؟
امکانش هست جوملا طوری تنظیم بشه که هرکی وارد شد مستقیم وارد فروشگاه بشه و سایت قیافه فروشگاهی داشته باشه؟ منظورم اینکه کل سایت و جوملا برای ویرچومارت باشند نمی دونم منظورم رو می رسونم یانه؟
یه سوال دیگه هم من رفتم آخرین ورژن ویرچومارت رو از سایت اصلیش گرفتم رو نصب کردم همراهش یک ماژول بود که نصب کردم خروجی سایت فارسی شد ولی خودش نه. چطوری می تونم خودشم فارسی کنم؟
-
-
با استفاده از گزارشات آماری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما میتوانید بهترین فروشگاه های مبتنی بر php رو که هر ماه مقایسه میشوند رو با دلیل موثق انتخاب کنید
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از دوستانی که با Virtuemart مشکل دارند تقاضا میکنم مشکلات رو در بخش کامپوننتها مطرح کنند .
-
-
سلام
بله شما می تونید منوی فروشگاه رو به عنوان پیشفرض انتهاب کنید تا در صفحه اول سایتتون قرار بگیره.
منظورتون از خروجی سایت چیه؟
برای ترجمه خود کامپوننت باید فایل های زبان رو ترجمه کنید ، البته نسخه های ترجمه شده ای هم در اینترنت هست که با جستجو به آنها می رسید.
-
-
اصلا آخرین نسخه ویرچومارت شاخه language نداره
-
-
سلام
در دوپوشه زیر به دنبال پوشه languages بگردید:
www/components/com_virturmart
www/administrator/components/virtuemart
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)