-
در خواست کمک برای ساخت یک ماژول جدید
سلام به دوستان . سوال من اینه که می خواستم یک ماژولی بسازم که تو اون لینک های یه سری مطالب ارسال شده قبلی رو قرار بدم. دقیقا مثل حالتی که در ماژول بر بیننده ترین مطالب و جدیدترین مطالب سایت می بینیم. فقط این ماژول مورد نظر من بایستی این قابلیت رو داشته باشه که بتونم لینک های جدیدی بهش اضافه کنم که از طریق این لینک ها بتونم به مطلب خاصی لینک بشم. پیشاپیش بابت راهنمایی دوستان ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-11-2011 05:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما می تونيد از سيستم تگ استفاده كنيد و مطالبی رو كه ميخواييد رو در تگ مشخص كنيد. مثلاً در تگ ها كلمه ی bbb رو بگذاريد و از يك ماژول تگ مطالبی رو كه تگ bbb رو دارند نمايش بديد
با اين كار نيازی به طراحی ماژول هم نداريد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
در خواست کمک برای ساخت یک ماژول جدید
بابت پاسخ قبلی تون متشکرم ولی فکر می کنم منظورم رو بد بیان کردم. منظور دقیق من اینه که چطور می تونم یک ماژولی مثل ماژول منوی اصلی بسازم , ماژولی که تعداد بخش های درونی اش قابل کم و زیاد کردن باشه و بشه هر یک از لینک های درون اون رو به یک صفحه خاصی درون سایت لینک کرد. فرض کنید , می خواهیم یک مطلب در مورد زندگی نامه یک شخص درون سایتمون رو به عبارت زندگینامه درون ماژول ساختگی مون مرتبط کنیم , به همین صورت چند موضوع دیگه رو به صفحات مربوط شون لینک کنیم ( سادش میشه لینک کردن بخش های درون ماژول به مطالب مربوطه شون ) . امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم. بابت لطفی که باز می کنید , ممنونم .
-
-
سلام
از مدیریت منو ها یک منوی جدید بسازید و ماژولش رو هم در موقعیت مناسبی از قالب منتشر کنید.
سپس برای این منو آیتم هایی از نوع نمایش یک مطلب خاص بسازید و به مطالب مورد نیاز لینک بدید.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با راهنمایی شما تونستم یک ماژول جدید مطابق نظرم بسازم , ولی مشکل جدیدی برام بوجود اومده. اون هم اینکه آیتم هایی که توش قرار دادم وسط چین هستن . در حالی که لازمه آیتم های قرار گرفته راست چین باشن . برای راست چین کردن این آیتم ها باید تو کدوم بخش تنظیمات ماژول یا منو ها دست ببرم . پیشاپیش از راهنمایی تون متشکرم.
-
-
دروود
این مورد به قالب شما مرتبط میشه
و باید قالب سایت خودتون رو ادیت کنید
در انجمن جستجو کنید اگر به نتیجه نرسیدید در پست جدید سوال خودتون رو مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)