-
مشکل در ماژول
با سلام
من در زمانی که جوملا را نصب می کنم .بعدش که به مدیریت ماژول میرم . فقط ماژول منوی اصلی را می بینم و بقیه ماژول ها خذف شده اند یا نمایش داده نمی شوند .نمیدونم مشکل از چی هست
ایا سایتی هست که بشه ماژول برای منو را ازش گرفت
راستی چطور میشه از فایل ها و اطلا عات جوملا بر روی هاست بک اپ گرفت؟
با تشکر
ویرایش توسط jeff333 : 09-11-2011 در ساعت 07:58 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-11-2011 07:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزيز در هر تاپيك فقط ميشه يه سؤال مطرح كرد.
شما می خواييد نوع نمايش منو ها رو تغيير بديد؟
اگه منظورتون هميشنه بهتره از اين كامپوننت استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
منظور من منوی ابشاری نیست
سئوال دوم من را هم لطفا جواب بدید
-
-
آخه سؤالتون واضح نيست. دقيق تر بگيد چه چيزی رو منظورتونه. با تصوير نشون بديد بهتره
طبق قوانين انجمن برای سؤال هاي متفاوت تاپيك جدا گانه اي بزنيد(قبلش جستجو كنيد ببينيد پاسخ داده شده يا نه)
-
-

لطفا گفته های قبلی من را بخوانید
در این تصویر دو ماژول به نام های اخرین اخبار و محبوبترین مطالب و.................. را میبینید . من هنگامی که به مدیریت ماژول می رم این ماژول ها حذف شده اند. میخواستم بدونم این ماژول ها را از کجا میشه به دست اورد؟ و ایا مشکل از فایل نصب جوملا هست که ناقص هست یا چیزی دیگر ؟
با تشکر
-
-
سلام
در مدیریت ماژول ها با کلیک روی دکمه جدید می تونید این ماژول ها رو دوباره ایجاد کنید.
لطفاً کتاب راهنمای جوملا فارسی رو از امضای بنده دانلود و مطالعه بفرمایید ، جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید یافت.
و همچنین پیشنهاد میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو هم یک بار مطالعه بفرمایید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)