-
مشکل با کامپوننت AceSef
سلام
من جدیدا از کامپوننتAceSef استفاده کردم که به نظرم خیلی عالی میاد. ولی یک مشکل برام بوجود اومده . هر کاری می کنم نمی تونم براش کلمات کلیدی انتخاب کنم و هرچی براش تعریف می کنم ذخیره نمی کنه. وقتی میزنم ذخیره بشه یه چند دقیقه ای سعی می کنه بعد صفحه مشکل میاد بعد که چک می کنم می بینیم ذخیره نشده.
البته من رفتمAceSef غیر فعال هم کردم بعد ذخیره کردم باز همونطور بود. الان یک سری کلمه های مسخره مثل با ، از می و ... رو به عنوان متا تگ ها برای ارسال هام تعریف کرده و گوگل هم اونا رو شناخته
چکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-11-2011 05:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باید به پوشه componentها رفته و به تمامی فایلها موجود در com_acesef پرمیشن 777 بدید
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید به پوشه componentها رفته و به تمامی فایلها موجود در com_acesef پرمیشن 777 بدید
این کار رو کردم نشد. مشکل اینکه اصلا ارور نمیده . همینطور معطل نگه میداره آخرشم هیچی
-
-
مطمئن اید که از یک نسخه Stable اون کامپوننت استفاده میکنید ؟
لطفا display error را فعال کنید و خطا را در پست بنویسید
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطمئن اید که از یک نسخه Stable اون کامپوننت استفاده میکنید ؟
لطفا display error را فعال کنید و خطا را در پست بنویسید
اینکارم کردم اروری نداد.
من رفتم فاسل کانفیگوریشن کامپوننت رو دانلود کردم و در قسمت کی وردش اطلاعات رو اضافه کردم و بعد آپلودش کردم. تو قسمت تنظیمات نوشته های من اومد ولی وقتی رو لینکهای سایت کلیک می کردم همگی بجز صفحه اصلی ارور می دادند
من کامپوننت رو حتی بصورت آنلاین آپدیتش کردم
-
-
-
-
من از فایلی که جومینا گذاشته بود استفاده کردم. مجبور شدم کامپوننت رو حذف کنم. البته برام یک مشکل درست کرد که می خوام تو یک سوال مطرح کنم و اون اینکه کلمات غیر کلیدی در، آن ، با و... را به عنوان کلمات کلیدی به سایت گوگل معرفی کرده و حالا من باید از شر این کلمات راحت کنم
-
-
سلام دوستان من هم می خوام از این کامپوننت استفاده کنم اما توی سیستم لوکال دارم تست می کنم و همه لینک هام خطای 404 می دن واسه همین هم می ترسم توی سایت خودم پیادش کنم اگه می تونین راهنماییکنین ؟ ممنون از همه شما
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)