-
مشکل جدی در انجمن
من در انجمن ها سرچ زدم ولی جواب مناسبمو در مورد متصل کردن انجمن ها به مامبو پیدا نکردم
من مامبو ورژن 4.6.1 و فورم SMF 1.1RC2 رو نصب کردم ولی هر کاری می کنم به هم وصل نمی شن
من فقط می خوام مثل سایت شما ارسال های جدید انجمن ها در صفحه اصلی نشون داده بشه
آدرس ار اس اس رو هم توی یک ماژول قرار دادم اونم جواب نداد
کامپوننت متصل کننده ی آنها رو هم داناود کردم و نصب کردم اونم جواب نمی ده و این ارور رو میده
Warning: readcomversion(/home/madnesht/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php) [function.readcomversion]: failed to open stream: No such file or directory in /home/madnesht/public_html/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 371
Fatal error: readcomversion() [function.require]: Failed opening required '/home/madnesht/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/madnesht/public_html/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 371
من احتیاج شدیدی به برقراری ارتباط بین اونادارم حداقلش اینکه ارسال های جدید رو بتونم در صفحه اصلی نشون بدم کافیه
از دوستان تقاضا دارم که راهنمایی کنند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2007 10:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل جدی در انجمن
نشون دادن آخرین پست ها ربطی به اتصال این دو نداره
ما هم همیشه گفتیم که اتصال کار صحیحی نیست
شما از SMF 1.1.1 آخرین ورژن استفاده کن مشکلت با قرار دادن لینک rss توی ماژول حل میشه
این کامپوننت هم که ارورش رو اینجا گذاشتید مال نسخه های قبلی مامبو هست و روی 4.6.1 کار نمیکنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)