درود
پکیج اپدیت 1.6 به 1.7 فارسی رو میشه بزارید توسایت؟
با سپاس

درود
پکیج اپدیت 1.6 به 1.7 فارسی رو میشه بزارید توسایت؟
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به لینک زیر مراجعه کنید
کد:http://docs.joomlafarsi.com/index.php/آموزش:_بروز_رسانی_جوملا_1.6.5_فارسی_به_جوملا_1.7_فارسی
سلامنوشته اصلی توسط najafi613 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من 1.6.5 دارم. از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هیچ گزینه ای برای ارتقا به 1.7 در بروزرسانی پیدا نمیشه. چه کنم؟
اینجا پک اپدیتش نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا به صورت آنلاین بروزرسانی نمی کنید؟
برای ارتقا جوملا 1.6 به 1.7 چنانچه در لینک بالا هم گفته شده می توانید از طریق مدیریت الحاقات به روزرسانی ارتقا بدهید
ولی اگر دنبال پک آپدیت هستی تا از طریق نصب افزونه این کار رو انجام بدهی من لینک همچین افزونه ای ندیدم
اگر کسی جایی سراغ داره لطفا لینکش رو بگذاره
سلام
می تونید از لینک زیر نسخه آپگرید از 1.6.5 به 1.7 رو دانلود کنید و از طریق مدیریت افزونه ها ارتقا رو انجام دهید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از بروزرسانی فایل زبان 1.7 فارسی رو هم نصب کنید.
در پناه حق
سلامنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کدوم لینک رو میگید؟من پیدا نکردم...
سلامنوشته اصلی توسط yaser1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من همینطور که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز گفتند با جستجو به پاسختون می رسیدید.
از لینک زیر استفاده کنید.
در پناه حق
سلامنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به پیر و پیغمبر من سرچ می کنم!
اون آدرس رو خودتون یه نگاهی لطفا بندازید!
یه فایل برای دانلود داره بنام Joomla_1.6.5_to_1.7.0_Package
که توش دو تا فایله بنام ها Joomla_1.6.5_to_1.7.0-pre_Package.zip با حجم 3 کیلوبایت
و
Joomla_1.7.0-Stable-Update_Package.zip با حجم 7 مگابایت
از هیچکدامشان (هر 3 فایل !) نتوانستم استفاده کنم. یعنی با نصب کننده جامع نصب شان می کنم اما هیچ اتفاقی نمیفته
علاقه مندی ها (Bookmarks)