-
انتقال از لوکال به هاست
سلام...با عرض معذرت..من هنوز متوجه نشدم چطوری از لوکال به هاست منتقل بشم !!! ببینید من الان هاستمو هم گرفتم واردش شدم صفحش مثل عکسی هست که پیوست کردم ..الان من باید در این صفحه چه کار هایی بکنم ؟؟؟ چیو بارگذاری کنم و روی کدام آیکون باید کلیک کنم یعنی کدام قسمت در هاست...ممنون میشم یه توضیح دقیق و ریز به ریز بدهید تا این سایت ما هم بره بالا... در کل چطور باید کارم را انجام بدهم ممنون میشم توضیح کامل بدهید ...خیلی متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-24-2011 05:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما میتوانید برای آموزش کار با پانل cpanel هاستتون از دانشنامه جوملا فارسی با این پانل آشنا بشید !
طریقه انتقال را تا زمانی که کار با کامپیوتر و اینترنت و سی پانل را بلد نباشید امکان پذیر نخواهد بود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من رفتم توی قسمت www محیط سی پنل و فایل جوملا را که در www کامپیوترم بود و زیپ شده آپلود کردم و در محیط سی پنل اکسترکت کردم فایل را... الان دقیق باید چیکار کنم برای ادامه تا سایتم بیاد بالا...لطفاً دقیق و جز به جز بفرمایید
خیلی خیلی ممنون
-
-
سلام
1- یک دیتابیس بسازید
2- فایل configurtion.php را باز کنید و مشخصات دیتابیس روی هاست را وارد کنید
3- در phpmyadmin هاست خروجی دیتابیس را وارد دیتابیس جدید کنید
موفق باشید
-
-
سلام...
ببینید من فایلمو که در پوشه www کامپیوتر هست را زیپ کردم بعد در پوشه www سایت در فایل منیجر آپلود کردم و آنجا اکسترکت کردمش عکس زیر مربوط به اون هست...یکی میگفت که تمام فایلهایی که در پوشه joomla-shora هست را باید بیارم و اینجا که joomla-shora هست کپی کنم...درسته؟لازمه ؟ یا همین که اونجا هست کافیه ؟؟؟

بعد رفتم و در my sql database، اول یه پایگاه داده ساختم بعد یه یوزر با پسور ساختم بعد یوزر را به پایگاه داده اضافه کردم ..عکس زیر

تا اینجا درسته ؟؟؟
حالا باید توی فایلconfiguration تغییراتی بدهم ... اسم سایت من قرار هست بشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این اسم سایت را و چه جوری یعنی چه قسمتهاییشو باید کجا بنویسم همشو با www یا بدون اون با .ir یا بدون اون
و اسم پایگاه داده و یوزر و پسور را چی کجا باید بنویسم به چه نحو
لطفا لا مثال بگید
و کلاً دیگر چه تغییراتی باید بدهم در configuration????
و چه تغییرات دیگری در سی پنل باید بدهم؟؟؟
ممنون میشم اگر یه جوری راهنمایی کنید که سایت ان شا الله بره بالا
ویرایش توسط m.hossein : 12-10-2011 در ساعت 08:20 PM
-
-
دروود
شما میتوانید برای آموزش کار با پانل cpanel هاستتون از دانشنامه جوملا فارسی با این پانل آشنا بشید !
طریقه انتقال را تا زمانی که کار با کامپیوتر و اینترنت و سی پانل را بلد نباشید امکان پذیر نخواهد بود !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
دوست و دوستان عزیز من این آموزش ها را خوانده ام و اکثراً عمل کرده ام اما یک جایی از کارم شاید مشکل داشته باشد ... و به این نتیجه رسیدم که در مراحل انجام کارم را مرحله به مرحله اینجا بگم و از شما دوستان کمک بخواهم چون کارم از طریق آن آموزشها پیش نرفت.... خواهشم میکنم کمی حوصله بیشتری به خرج بدهید و کمک کنید تا کارم انجام بگیرد...بسیار متشکر
سلام...
ببینید من فایلمو که در پوشه www کامپیوتر هست را زیپ کردم بعد در پوشه www سایت در فایل منیجر آپلود کردم و آنجا اکسترکت کردمش عکس زیر مربوط به اون هست...یکی میگفت که تمام فایلهایی که در پوشه joomla-shora هست را باید بیارم و اینجا که joomla-shora هست کپی کنم...درسته؟لازمه ؟ یا همین که اونجا هست کافیه ؟؟؟

بعد رفتم و در my sql database، اول یه پایگاه داده ساختم بعد یه یوزر با پسور ساختم بعد یوزر را به پایگاه داده اضافه کردم ..عکس زیر

تا اینجا درسته ؟؟؟
حالا باید توی فایلconfiguration تغییراتی بدهم ... اسم سایت من قرار هست بشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این اسم سایت را و چه جوری یعنی چه قسمتهاییشو باید کجا بنویسم همشو با www یا بدون اون با .ir یا بدون اون
و اسم پایگاه داده و یوزر و پسور را چی کجا باید بنویسم به چه نحو
لطفا لا مثال بگید
و کلاً دیگر چه تغییراتی باید بدهم در configuration????
این هم کدهای configuration هست که ممنون میشم اگر بگویید در چه خطهایی چه تغییراتی انجام بدهم
<?php
class JConfig {
public $offline = '0';
public $offline_message = 'این سایت موقتا به دلیل تعمیرات در دسترس نیست.<br /> لطفا بعدا مراجعه فرمایید.';
public $sitename = 'پایگاه اطلاع رسانی ';
public $editor = 'tinymce';
public $list_limit = '20';
public $access = '1';
public $debug = '0';
public $debug_lang = '0';
public $dbtype = 'mysqli';
public $host = 'localhost';
public $user = 'root';
public $password = '';
public $db = 'shora';
public $dbprefix = 'nlc53_';
public $live_site = '';
public $secret = '6XZN5HKtLz2kaPFR';
public $gzip = '0';
public $error_reporting = '-1';
public $helpurl = 'http://help.joomla.org/proxy/index.php?option=com_help&keyref=Help16:{keyref}';
public $ftp_host = '127.0.0.1';
public $ftp_port = '21';
public $ftp_user = '';
public $ftp_pass = '';
public $ftp_root = '';
public $ftp_enable = '0';
public $offset = 'UTC';
public $offset_user = 'UTC';
public $mailer = 'mail';
public $mailfrom = 'Tamrin.usc@gmail.com';
public $fromname = 'پایگاه اطلاع رسانی ';
public $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
public $smtpauth = '0';
public $smtpuser = '';
public $smtppass = '';
public $smtphost = 'localhost';
public $smtpsecure = 'none';
public $smtpport = '25';
public $caching = '0';
public $cache_handler = 'file';
public $cachetime = '15';
public $MetaDesc = '';
public $MetaKeys = '';
public $MetaAuthor = '1';
public $sef = '1';
public $sef_rewrite = '0';
public $sef_suffix = '0';
public $unicodeslugs = '0';
public $feed_limit = '10';
public $log_path = 'C:\\wamp\\www\\joomla-shora/logs';
public $tmp_path = 'C:\\wamp\\www\\joomla-shora/tmp';
public $lifetime = '15';
public $session_handler = 'database';
public $MetaRights = '';
public $sitename_pagetitles = '0';
public $force_ssl = '0';
public $feed_email = 'author';
public $cookie_domain = '';
public $cookie_path = '';
}
و چه تغییرات دیگری در سی پنل باید بدهم؟؟؟
ممنون میشم اگر یه جوری مرحله به مرحله سوالهام روی شکل ها و کدها راهنمایی کنید که سایت ان شا الله بره بالا
ویرایش توسط m.hossein : 12-11-2011 در ساعت 11:24 AM
-
-
بعد از این که تغییرات رو در فایل configuration انجام دادید
باید از دیتابیس خودتون در سیستم خودتون خروجی بگیرید ( اکسپورت = export ) و بعد در دیتابیس جدیدی که در هاست خودتون ساختید وارد ( ایمپورت = import ) کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام دوست عزیز
در مرحله اول باید فایل خود را از حالت زیپ خارج کنید.
بعد باید باقی مراحا را طبق دو مقاله زیر پیش بروید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 12-11-2011 در ساعت 11:13 AM
-
-
خیلی ممنونم
برای این خط کد در کانفیگوریشن چی باید بنویسم؟public $smtphost = 'localhost';
به جای لوکال هاست باید چیزی بنویسم؟؟
اسم سایت ؟؟اینو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای این خط کدها چی ؟؟؟public $log_path = 'home/username/logs';
public $tmp_path = 'home/username/tmp';
ابتداش باید همون home باشه ؟اینو پرسیدم چون تغییرات در سی پنل و هاست هست ...
و به جای یوزر نیم اسم کاربری ای که وارد محیط سی پنل میشم را باید بنویسم یا اسم یوزری که برای پایگاه داده ایجاد کردم؟؟
خیلی خیلی متشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)