-
مدیریت مجموعه ها و تنظیمات قالب
سلام...وقتی در مدیریت مجموعه ها یک مجموعه جدید اضافه می کنیم... در سایت در کدام قسمت می توانیم به آن دسترسی داشته باشیم ؟وقتی سرچ می کنم آن را می آورد اما در هیچ جای سایت بدون سرچ آن را نمی بینم....در کدام بخش باید ببینمش؟.. وقتی در منوی اصلی یک منوی جدید اضافه می کنم باز مثل بالا آنرا نمی بینم در منوی اصلی...اصلا منوی اصلی کدام قسمت می شود؟من چیزی تحت منوی اصلی نمیبینم!!!مثلا خانه نقشه سایت و ..... این ها را بازدیدکنندگان سایت می توانند ببینند یا مدیر و مسئولان سایت؟؟؟؟...و چهارمین سوال اینکه وقتی که جوملا را نصب می کنیم یک قالب پیش فرض دارد که آبی پر رنگ است..اگر بخواهم آنرا تغییر بدهم مثلاً از عکس مورد علاقه ام استفاده کنم...تنها راهش کدنویسی هست یا اینکه میشود به صورت ویژوالی تغییر داد؟؟؟چطور باید این موضوع را یاد بگیم؟مطلبی هست در این مورد؟لازم به ذکر است در لوکال کار می کنم...متشکر..یه نکته اینکه چرا وقتی می خواهم سوالم را بنویسم اینجا اینتر که می زنم نمی آید خط پایین؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-12-2011 06:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز مشکل شما یه مقدار پایه ای است
توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه بفرمایید گرچه برای جوملا 1.5 است اما کلیتش با جوملا 1.7 یکسان است
htto://joomlafarsi.com/book
-
-
ممنون...دارم میخونم...ام به جای مجموعه ها بخش ها دارد واین تطابق نداره...اگر میشه سوالم در مورد مجموعه ها و اگر شد منو اصلی را پاسخ بدهید...وقتی مجموعه اضافه میکنم در کجا می توانم مثل یک title به آن دسترسی داشته باشم و همچنین منوی اصلی ...متشکر
-
-
تفاوت اصلی اینه که در جوملا 1.5 تقسیم بندی مطالب تنها به صورت بخش و مجموعه بود
که در جوملا 1.6 به بعد ایرن روال تغییر کرده و فقط مجموعه وجود داره ولی با این توانایی که می شه مجموعه های تو در تو ایجاد کرد
-
-
مجموعه هایی که ایجاد میکنیم را چه کسانی می بینند؟ فقط مدیران سایت یا بازدیدکنندگان همی میبینند؟ در کدام قسمت می توانیم به آنها دسترسی داشته باشم به صورت منو ؟
-
-
موقع ایجاد مجموعه، میتونید دسترسی را مشخص کنید.بطور پیشفرض بضورت عمومی هست.تو این ترجمه ی که من استفاده میکنم تو قسمت ترتیب هست
-
-
به طورعادی همه می توانند مجموعه ها رو ببینند مگر اینکه سطح دسترسی رو تغغیر داده باشید به یک گروه خاص
روش اصلی برای دسترسی به هر کامپوننت در جوملا استفاده از منو است گرچه با استفاده از آدرس دهی مستقیم (که کمی پیچیده است) یا استفاده از ماژولها یا ... می توانید مطالب رو ببینید
-
-
مجموعه هایی که ایجاد میکنیم را چه کسانی می بینند؟ فقط مدیران سایت یا بازدیدکنندگان همی میبینند؟ در کدام قسمت می توانیم به آنها دسترسی داشته باشم به صورت منو ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
m.hossein
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو رعایت کنید و از ارسال پست های مکرر خودداری کنید.
از آموزش زیر کمک بگیرید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
-
-
سلام من نمیدونم سوالم رو اینجا باید بپرسم یا نه ولی اصلا از جومولا سر در نمیارم چطوری می تونم در منوی بالا سایت مطلب اضافه کنم؟ کتاب 1.5 هم دارم ولی چیزی نمیفهمم چه کنم؟ لطفا خیلی سریع کمک کنید در ضمن سوال دیگم اینه که وقتی کسی می خواهد در سایت ثبت نام کند با خطا مواجه می شه ( ارسال ایمیل انجام نشد ) یه چیزی تو این مایه ها چیه قضیه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)