-
هک شدن remository و ارور Internal Server Error در آن
سلام وقت بخیر
اول باید تشکر کنم از سایت خوبتون
سایت من توسط یک سایت عربی هفته ی گذشته هک شد!
هر صفحه از سایت رو باز می کردن یک پیج به زبان عربی باز می شد.
حدس می زنم کاری که انجام داده بودند این بود که از طریق مرکز دانلود یک فایل شل آپلود کرده بودند(البته اختیار آپلود برای همه بسته شده بود!) و قالب جوملا رو + پسورد ادمین رو تغییر داده بودند.قالب و پسورد رو عوض کردم اما رموستری(مرکز دانلود) ارور زیر رو می ده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
با توجه به اینکه تعداد فایلهای آپلودی من زیاده می خوام که ترمیمش کنم.البته توی خود ماژول تمامی فایلها و توضیحاتش هست.به هاست هم احتمالا دسترسی پیدا نکردن چون چیزی تغییر نکرده از تو هاست.اما پسورد مدیریت جوملا تغییر کرده بود.خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید چطور درستش کنم؟آیا اگه به ورژن جدیدتر ارتقا بدم درست می شه؟اگر بله چطور باید اینکار رو انجام بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-13-2011 03:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از قالب يا افزونه ی تجاری استفاده كرديد؟
اين هك ها بيشتر به خاطر دسترسی هایی ست كه شما به پوشه ها ميديد. index.php و confi از مهم ترين بخش هاييست كه هكر ها به اون حمله می كنند.
از مديريت هاستتون بخواييد كه بك آپ هاستتون رو برگردونه تا مشكل حل بشه
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از قالب يا افزونه ی تجاری استفاده كرديد؟
اين هك ها بيشتر به خاطر دسترسی هایی ست كه شما به پوشه ها ميديد. index.php و confi از مهم ترين بخش هاييست كه هكر ها به اون حمله می كنند.
از مديريت هاستتون بخواييد كه بك آپ هاستتون رو برگردونه تا مشكل حل بشه
ممنون از پاسختون.قالب رایگان بوده.متاسفانه چون تازه به این هاست اومده بودم بک آپی که دارند مال وقتیه که هنوز سایت و کامل آپ نکرده بودم.اگه راح حلی باشه واسه درست کردنش ممنون می شم راهنمایی کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)