با سلام من در حال نصب نرم افزار بودم که در مرحله 4 یعنی دتابیس به این پیام برخوردم=قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2 وهمینطور دتابیس جدید با نام ها و یوزرنیم جدید ساختم اما باز هم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام من در حال نصب نرم افزار بودم که در مرحله 4 یعنی دتابیس به این پیام برخوردم=قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2 وهمینطور دتابیس جدید با نام ها و یوزرنیم جدید ساختم اما باز هم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
با چه نرم افزاری ؟ با چه ورژنی ؟ روی چه سیستم عاملی ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
با نرم افزار جوملا 1.7 روی سیستم عامل لینوکس cpanel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . لطفا زود جواب بدیدددددددددددددددددددددد دد
linux
cpanel
سلام
این مشکل معمولا با تغییر کاربر پایگاه داده و نام پایگاه داده باید حل بشه با اینحال مشخصات هاست رو صوصی برای من ارسال کنید
سعی می کنم درستش کنم
منم این مشکل رو داشتمو با ویندوز 7 و wampserver کار میکنم مشکل مال دادن رمز تو همون صفحه هست که وقتی پاک کنی حل میشه و دیگه اشکال نمیگیره
ویرایش توسط fardis : 09-13-2011 در ساعت 04:20 PM
دوست عزیز fardis در ومپ اگر برای root پسورد بذارید ممکنه این مشکل بوجود بیاد اما این دوستمون در هاست داره کار می کنه و اصولا نمی تونه بدون پسورد از پایگاه داده استفاده کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)