سلام .من هرچی تو جوملا 1.7 مطلب میریزم تو سایت نشون داده نمیشه!
یکی جواب بده دیگه!!!!!!
plzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!![]()

سلام .من هرچی تو جوملا 1.7 مطلب میریزم تو سایت نشون داده نمیشه!
یکی جواب بده دیگه!!!!!!
plzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام...دوست عزیز...آیا مطلب را در حالت منشر شده قرار می دهید؟ آیا مجموعه را انتخاب میکنید ؟ آبا مجموعه در حالت منتشر شده است ؟؟؟
روی لوکال کار می کنید یا هاست ؟؟؟
آدرس سایتتون چی هست ؟؟؟
درود
دوست عزیز به چه صورت در سایت خود مطلب قرار می دهید ؟ امکان دارد روند کار را توضیح دهید ؟
مراحلی که دوست عزیز مان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرمودند را رعایت کردید ؟
موفق باشید
من از طریق مطلب جدید مطالب رو میذارم و حالت انشار میذارم ولی نشون نمیده !
و در رابطه با مجموعه هیچ کاری انجام نمیدم!
سلام
يك اسكرين شات از مديريت مطالب خودتون بذاريد
موفق باشيد
درود
علاوه بر اسکرین شات لطفا یک مجموعه ایجاد نماید و سپس مطالب خود را انتشار دهید . نتیجه را اعلام کنید .
موفق باشید
سلام...یک کار دیگر هم بکنید و آن اینکه پس از انتخاب مجموعه، مطلب را در حالت ویژه قرار دهید... کار دیگر اینکه کتاب جوملا 1.5 را هم بخوانید حتماًًً
به این تاپیک مراجعه کن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود آموزش تصویری(فیلم به زبان فارسی ) : نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها و ارسال مطلب به سایت و ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمن توجه به تمام توصیه هایی که دوستانم داشتندنوشته اصلی توسط saly33 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما به تاریخ انتشار مطلب تون دقت کنید شاید تاریخ انتشار یک تاریخی در آینده باشد در این صورت باید آنرا تغییر دهید
علاقه مندی ها (Bookmarks)