-
udjacomments_1.0-rc3-fa
udjacomments_1.0-rc3
این رو فارسی کردم ، قالبش رو هم rtl ، امما توسایت همون ltr ه نشون داده میشه !
عزیزان برسی می فرماین ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]لبته تنظیماتش راحته و خیلی هم خوب کار میکنه ، recaptcha هم داره و امکان بن کردن اسپم هم داره . درکل خوبه . با جوملا 1.7 هم سازگاره .
نمنش هم اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-14-2011 04:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
ممنون از لطفتون
ولی بهتر هستش در مورد کامپوننت مورد نظر بیشتر توضیح بدهید و در صورت امکان اسکرین شات هم قرار دهید.
موفق و پیروز باشید.
یا حق
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
com_udjacomments_1.0-rc3-fa.zip
udjacomments یه کامپوننت برای ارسال نظر در ادامه مطلب هست ، خیلی سرراست نصب میشه و تنظیماتش هم راحته ، کافیه بعد از نصب از تو پلاگین ها فعالش کنین و بعد از منوی منوی کامپوننت ها و کلید انتخابش تنظیمش کنن که کجا ها و چطور دیده بشه تو سایت . از امکاناتش هم میشه به بن کردن اسپمر ها با آی پی اشاره کرد .
یه چندتا تصویر هم ازش گرفتم و میتونین ببینینش . البته توسایت خودم دارم ازش استفاده میکنم . امیدوارم مفید باشه و دوستان با نظراتشون تو بهبودش کمک کنن .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط vahid-nariman : 09-14-2011 در ساعت 09:12 PM
-
-
دروود
تشکر از زحمت شما
دوست عزیز فارسی این افزونه در بخش افزونه های جوملا فارسی موجود هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)