با سلام و وقت بخیر
لطفا به من توضیح بدید، چگونه در سایتم جدول بسازم.
شاید بفرمایید با "word". ولی چگونه؟ من با چه فرمتی فایل word خود را ذخیره کنم؟ و در نهایت چگونه و در چه قسمتی از مدیریت جوملا میتوانم فایل وورد خود را آپلود کنم؟
با تشکر.

با سلام و وقت بخیر
لطفا به من توضیح بدید، چگونه در سایتم جدول بسازم.
شاید بفرمایید با "word". ولی چگونه؟ من با چه فرمتی فایل word خود را ذخیره کنم؟ و در نهایت چگونه و در چه قسمتی از مدیریت جوملا میتوانم فایل وورد خود را آپلود کنم؟
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
در مدیریت پلاگین ها ویرایشگر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا رو به حالت توسعه یافته تغییر بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز من متوجه منظور شما از "تغییر ویرایشگرtiny به حالت توسعه یافته " نشدم. میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدید و ارتباط اونو با ساخت جدول در سایت بفرمایید.
ادیتور رو به حالت توسعه یافته قرار بدید به شما امکان جدول سازی و بسیاری از امکانات ورد رو ارائه میده
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
شما با استفاده از کدهای <table></table> و تگهای مربوط به این مورد میتوانید جداولی را برای سایت خود بوجود بیاورید. استفاده از ویرایشگر نیز به شما کمک میکند. برای زیبایی در این موراد هم بهتره از فایلهای قالبتون کلاسی رو ایجاد کنید و به تگ table نسبت بدید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
در tiny MCE وقتی جدول وجود داشته باشه دیگر نه ذخیره میکند و نه میتوان تایید کرد. ( در حالت توسعه یافته تست کردم) اگر جدول رو حذف کنم تمام دکمه ها کار میکند.
ممنون میشم کمک کنید
ویرایش توسط soheilz : 01-05-2012 در ساعت 10:52 AM
سلام
یک یوزر با سطح دسترسی محدود در ادمین ایجاد کنید و اینجا قرار دهید ! یا به یکی از مدیران ارسال کنید تا بررسی کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از شما مشکل بر طرف شد احتمالاً به دلیل این بوده که چک کلی نکرده بودم بعد از فعال سازی ویرایشگر توسعه یافته
علاقه مندی ها (Bookmarks)