سلام من می خوام کلمه index.php از لینک های سایتم حذف بشه تغییر نام httac.txt و روشن کردن سعو رو انجام دادم ولی بازم حذف نشد (و لینکها به اینصورت نمایش داده بشن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا رانمایی کنید joomla 1.7
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام من این کارها رو انجام دادم ولی این ارور میده من این کارو تو کامپیوتر انجام میدم یعنی تو سایت شبیه سازی شده (localhost)به نظر شما میتونه از این باشه ؟ Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
اگه این پیام رو در local هست که باید mod_rewrite رو فعال کنید من که از wampserver استفاده میکنم و اینجوری فعال میشه :
روی آیکن wampserver کلیک و ار اونجا در قسمت Apache گزینه rewrite module رو تیک باید زد
از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟>؟؟؟؟؟
کاربر مقابل از picasaeng عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
ممنون از همون نرم افزار استفاده میکنم و اون گزینه رو هم فعال کردم ولی با ارور 404 میده (مثلا وقتی ادامه مطلبو میزنی ارور 404 میده ) کارهایی که من انجام دادم ولی ... : ویندوز من 7 جوملا 1.7 نرم افزار wampserver ی
علاقه مندی ها (Bookmarks)