سلام من میخوام یه سطح دسترسی ناشر داشته باشم که فقط بتونه مطالب خودشو ویرایش کنه و همچنین سطح دسترسی نویسنده که بتونه مطالب رو منتشر کنه.ممنون

سلام من میخوام یه سطح دسترسی ناشر داشته باشم که فقط بتونه مطالب خودشو ویرایش کنه و همچنین سطح دسترسی نویسنده که بتونه مطالب رو منتشر کنه.ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در سطوح دسترسی جوملا 1.5 این موارد هستند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام دوباره . این سطوح دسترسی وجود داره ولی ناشر میتونه همه مطالب رو ویرایش کنه و نویسنده هم نمیتونه منتشر کنه.مشکل من با اینه.
مشکل شما با این افزونه حل می شه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیز دل دست درد نکنه ولی فقط فایل اصلیش نصب شد و اون 3تا فایل دیگه ای که اونجا بود نصب نمیشد میگه
(زبان نصب: هیچ بسته هسته ای برای زبان وجود ندارد
میشه توضیح بیشتری بدید؟ممنونتون میشم
من نتونستم باهاش کار کنم فقط یه کامپوننت نصب شد ولی هیچ ماژول یا پلاگینی باهاش نصب نشد
ویرایش توسط hamedtahamtan : 09-09-2011 در ساعت 09:21 AM
سلام
ترجمه فارسی این کامپوننت منتشر نشده و البته ترجمه اونچندان کاری هم نداره کلش 20-30 خطه که خودتون براحتی می تونید ترجمه اش کنید
باید یه آیتم منو برای درسترسی به این کامپوننت بسازید و از طریق بخش کاربری به این کامپوننت دسترسی پیدا کنید
چند تا تنظیم هم در بخش مدیریت داره که کاملا واضح است و نیازی به توضیح نداره ولی برای کار شما حتما باید تنظیماتش رو انجام بدید مثلا اینکه نویسنده بتونه مطلبش رو منتشر هم بکنه
با سلام دوباره و خسته نباشید.دوست عزیز واقعا ازتون ممنونم مشکلم 96%حل شد فقط یه چیز دیگه موند.نمیشه کاری کرد که نویسنده نتونه مطالب خودش رو ویرایش کنه؟و فقط بتونه منتشر کنه ولی نتونه حذف یا از انتشار خارج کنه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)