با سلام
من يه جوملا روي هاست دايركت ادمين دارم كه ورژنه 1.7 اگه ممكنه راهنماييم كنين چجوري ميتونم حذفش كنم ميخوام جوملاي 1.5 نصب كنم ممنون ميشم

با سلام
من يه جوملا روي هاست دايركت ادمين دارم كه ورژنه 1.7 اگه ممكنه راهنماييم كنين چجوري ميتونم حذفش كنم ميخوام جوملاي 1.5 نصب كنم ممنون ميشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
تيك هایی در كنار هر فايل هست
اونها رو انتخاب كنيد و فايلها رو حذف كنيد
موفق باشيد
دقیقا همونطوره که دوست عزیزمون فرمودن
فقط اگه سایت تون رو در Public_html آپلود کردین نباید پوشه cgi-bin رو حذف کنید .
من هر کاری میکنم فولدرها پاک نمیشه و ارور میده حتی permission رو هم 777 کردم فایده نداره این ارور را میده
Unable to delete files
DetailsUnable to delete directory /domains/almasesepahan.ir/public_html/tmp: The directory /domains/almasesepahan.ir/public_html/tmp is not empty
سلام بعضی موقت ها پیش میاد پوشه به این شکل باشه
مثلا یه فولدر هست به نام جوملا که درون اون دو تا فولدر دیگه هست و در فولد دوم دوباره یه فودر دیگه هست
توی ساب دامین برای حذف کردن آخرین پوشه باید به ترتیب از اولین تا آخرین پوشه رو سطح دسترسیش رو به 777 تغییر بدید
مثلا می خواید پوشه image قالب رو حذف کنیم باید چکار کنیم
templates/ghalebname/images باید ابتدا فولدر images رو به 777 برسونیم بعد ghalebesite رو به 777 و بعد templates رو به 777 برسونیم تا بتونیم فولدر images رو حذف کنیم
امید وارم متوجه شده باشید
موفق باشید
سلام
اینجوری که خیلی سخت میشه یعنی همه فولدر ها باید permission رو به 777 تغییر داد ؟ هیچ راه دیگه ای وجود نداره ؟
مشکل حل شد. باید فولدر را انتخاب کرد و reset owner کرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)