با سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم سایز یک متن را در هنگام تایپ حروف در قسمت درج مطالب پنل بزرگ کنم؟؟؟ هر چی گشتم گزینه ی فونت سایز را پیدا نکردم؟لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

با سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم سایز یک متن را در هنگام تایپ حروف در قسمت درج مطالب پنل بزرگ کنم؟؟؟ هر چی گشتم گزینه ی فونت سایز را پیدا نکردم؟لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ابتدا به افزونه ها » مدیریت پلاگین ها » پلاگین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را پیدا کنید و آنرا باز کنید و در همان ابتدا در قسمت پارامترهای پلاگین گزینه تابعی را به توسعه یافته تغییر دهید و آن را ذخیره نمایید.
یا علی
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتان .ولی من وقتی به اون قسمت که گفتید رفتم .ان گزینه توسعه یافته را نداشت؟؟ مشکل از چی هست؟؟ در ضمن من از ورژن 1.5.3 استفاده می کنم.
کسی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تو اون ورژن نمیدونم چه گزینه هایی داره ، لازمه سایر گزینه هاش را چک کنی ( سه تا گزینه که بیشتر نداره احتمالا گزینه سوم را انتخاب کنی ، درست میشه )
شاید گزینه extended نوشته شده باشه
اگر هم نتوانستی یوزر و پس را بصورت خوصی ارسال کنید تا براتون درستش کنم.
ویرایش توسط maybod-adineh : 09-17-2011 در ساعت 11:51 AM
سلام
جوملا خودتون رو هر چه سریعتر به آخرین نسخه آپدیت کنید.نوشته اصلی توسط jeff333 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمن تشکر از راهنمایی شمانوشته اصلی توسط maybod-adineh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قوانین انجمن
در پناه حق19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
سلام
شما اگر از تگهای اچ تی ام ال باخبر باشید. میتوانید از تگهای h1 تا h6 استفاده کنید.
اما برای اینکه بتونید فونت رو بزرگ کنید میتوانید از کدهای style="font-size:14px" d استفاده کنید.
اما استفاده از ویرایشگر خود جوملا کار ساده تری هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون مشکل حل شد
خدا را شکر که مشکلتون حل شد.
از مدیران انجمن عذرخواهی میکنم بخاطر نقض قوانین ، انشاء الله تکرار نمی شود .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)