-
تو اون ورژن نمیدونم چه گزینه هایی داره ، لازمه سایر گزینه هاش را چک کنی ( سه تا گزینه که بیشتر نداره احتمالا گزینه سوم را انتخاب کنی ، درست میشه )
شاید گزینه extended نوشته شده باشه
اگر هم نتوانستی یوزر و پس را بصورت خوصی ارسال کنید تا براتون درستش کنم.
ویرایش توسط maybod-adineh : 09-17-2011 در ساعت 11:51 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2011 11:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام

نوشته اصلی توسط
jeff333
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتان .ولی من وقتی به اون قسمت که گفتید رفتم .ان گزینه توسعه یافته را نداشت؟؟ مشکل از چی هست؟؟ در ضمن من از ورژن 1.5.3 استفاده می کنم.
جوملا خودتون رو هر چه سریعتر به آخرین نسخه آپدیت کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نوشته اصلی توسط
maybod-adineh
تو اون ورژن نمیدونم چه گزینه هایی داره ، لازمه سایر گزینه هاش را چک کنی ( سه تا گزینه که بیشتر نداره احتمالا گزینه سوم را انتخاب کنی ، درست میشه )
شاید گزینه extended نوشته شده باشه
اگر هم نتوانستی یوزر و پس را بصورت خوصی ارسال کنید تا براتون درستش کنم.
ضمن تشکر از راهنمایی شما
قوانین انجمن
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
در پناه حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)