سلام دوستان . میخواستم بدونم آیا کامپوننت crm فارسی برای جوملا منتشر شده یا خیر؟

سلام دوستان . میخواستم بدونم آیا کامپوننت crm فارسی برای جوملا منتشر شده یا خیر؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورتون همون تيكت هست يا كارایی خاصی مد نظرتون هست. هرچند فارسی اين ها هم نيست.
اگه دموی انگلیسیش رو بتونم ببینم دنبالش هستم. اگه ممکنه اون crm مد نظر شما که میگید اگه سفارش بدیم فارسی میکنید ، لینک دمو بهم بدید ممنون میشم. بعد هم اینکه آیا این افزونه رایگانه یا تجاری و لایسنس داره
سلام
crm برای جوملا فارسی نشده ! اما اگر تمایل داشته باشید میتونید سفارش بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای سفارش هم اگر میخواهید تیم براتون انجام دهد باید با ایمیل info (at) joomlafarsi (dot)) com تماس بگیرید ! اما اگر دوست دارید فرد خاصی براتون انجام بده میتونید با هر کسی که تمایل دارید تماس حاصل نمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من درخواست برآورد هزینه رو به تیم جوملا فارسی ارسال کردم.
بنده کامپوننت CiViCRM مد نظر هست نسخه 4.0 اون مد نظرم هست برای فارسی سازی. اگر کسی از دوستان هست که این کار رو انجام بده هزینش رو اعلام کنه. در صورت امکان طراحی اختصاصی استایل کامپوننت هزینه اون رو جداگانه اعلام کنید. در ضمن عدم درج کپی رایت و قابلبت استفاده نامحدود در سایت ها از شرایط این کاره.
دوست عزیز لطفاً توجه کنید در بخش مربوطه باید تاپیک جداگانه ای به این منظور بزنید !!! قوانین انجمن را که فراموش نکردید !؟ اگر فراموش کردید دوباره مطالعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
گفتید ایمیل بزنم 10 روز از ایمیل زدن ما گذشت اما هنوز هم جوابی دریافت نکردیم.
من دارمكامپوننت شما رو بررسي ميكنم
اگه منتظر باشيد قطعاً جواب خواهند داد.
من براتون ترجمه رو يه نگاهي ميندازم واگه حجم كار كم بود اين كار رو براتون رايگان انجام ميدم
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)