-
مشکل در کامپوننت Jdownload
سلام
اساتید محترم
سوال من در خصوص کامپوننت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است
ورژن جوملا 1.7
من کامپوننت برای 1.7 از سایت اصلی دانلود کردم
من میخوام از پلاگ اینزی که میشه لابلای مطالب از لینک دانلود استفاده کرد استفاده کنم
پس از نصب پلاگ اینز این مشکلات ایجاد میشه
در قسمت مدیریت
محتوای جدید نمیشه ایجاد کرد و ارور زیر می اید
کد:
Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in /home/ptm/public_html/plugins/content/mos_jdownloads_file/mos_jdownloads_file.php on line 53
همچنین در تنظیمات خود کامپوننت در قسمت تنظیمات مربوط به پلاگ اینز با اینکه نصبه پیغام زیر رو میده
کد:
The content-plugin mos_jdownloads_file which can be used to show downloads of jDownloads in articles is not an inherent part of jDownloads and has to be installed separately.
Status: The content plugin is not installed yet!
You can find the extension on [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی تا به حال مشکل مشابهی داشته؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-19-2011 03:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
يه پلاگين همراه جی دانلود هست كه باشد نصب بشه. از بخش دانلود سايت جی دانلود دريافت كنيد
تمام پلاگين ها رو نصب كنيد به جز پلاگين آلفايوزرپوينت
موفق باشيد
-
-
دوست عزیز
چه لزومی دارد که هرچی پلاگ اینز باشد را من نصب کنم
من فقط میخواهم فایها در بین مطلب قابل دانلود باشد که برای اینکار باید پلاگ اینز مربوطه زیر را نصب کرد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل دقیقا همین جا ناشی می شود که بعد از نصب همین پلاگ اینز دو مشکلی که در پست اول توضیح دادم رخ می دهد
-
-
چه پلاگينهایی رو نصب می كنيد؟
ليست كنيد.
در ضمن چك كنيد كه پلاگين برای نسخه 1.7 باشه نه 1.5
-
-
اشتباه از این بود که پلاگ این برای 1.5 بود
مشکل حل شد
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)