-
ارتباط جوملا با پایگاه داده
سلام....پابگاه داده چه نقشي در جوملا دارد؟؟؟بهتر سوالم را بيان کنم
الان من از پايگاه داده موجود که
test
نام دارد استفاده کردم و کارم را دارم انجام مي دهم...
حالا براي سايت چه نيازي به پايگاه داده دارم
الان من مي خواهم يک سايت درست کنم براي يک جا که اخبار روي آن بگذارند
چه پايگاه داده هاي مي خواهم ؟؟!!!
ميدونيد ضرورت پايگاه داده در جوملا را متوجه نمي شوم؟؟؟چون الان من دارم با همون پايگاه داده جدول
test
کارم را انجام مي دهم وهيچ اخساس نيازي به پايگاه داده ديگر نمي کنم!!!
سوال بعد اين که در آموزش ها يم بينم که فقط نام پايگاه داده را مي دهند و
create data base
را مي زنند و تمام ديگر چلو نمي روند...آيا بايد در اين پايگاه داده فيلد تعريف کنم؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-19-2011 07:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز تقریبا تمام اطلاعات شما در پایگاه داده ذخیره می شود تمام متن ها تمام دسته بندی ها تمام اسم ها و ... و اینه برای این کار از پایگاه داده استفاده می شه خودش مقاله ای مفصل نیاز داره
شما عملا می تونید چند سیستم مختلف رو با تنها یه پایگاه داده راه اندازی کنید و مشکل خاصی هم بوجود نمیاد ولی برای امنیت و همین طور دسته بندی و نظم بیشتر این کار توصیه نمی شه
در پایگاه داده فیلد تعریف نمی شه و بلکه جدول تعریف می شه ، برای استفاده از جوملا کافیه پایگاه داده رو بسازید نصب کنند جوملا خودش جداول رو می سازه گرچه اگر مهارت کافی داشته باشید می توانید جدول ها رو هم خودتون بسازید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
پس من فقط یک نام برای پایگاه داده بدهم و create databaseرا بزنم دیگر کاری با قسمت پایگاه داده ها ندارم و با دادن نامش به جوملا می توانم از آن استفاده کنم!؟...خیلی متشکر از راهنمایی هاتون
-
-
سلام
بله
نصب کننده خودکار جوملا تمام جداول را در دیتابیس شما ایجاد میکند و شما نیازی به کار خاصی ندارید ! دیتابیس مهمترین قسمت هر سایت پویایی هست ! بدون دیتابیس سایت شما کار نخواهد کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)