-
مشکل در مرحله دوم
درنصب جوملا در مرحله دوم مورد ميانگيري خروجي قرمز رنگ مي باشد چه کار کنم سبز شود؟؟؟؟ و سوال دوم اینکه من روی پی سی با ومپ و ویندوز اکس پی جوملا را نصب کردم و همین مورد قرمز بود اما هیچ مشکلی نداشتم اما روی لپ تاپ وقتی نصب می کنم چنین کدهایی را می بینیم ...نمی دانم مشکل از کجاست...قبلا دوستان یه سری راهنمایی کردند اما حل نشد...ویندوز سون و زمپ استفاده می کنم در لپ تاپ ... در ضمن در لپ تاپ ومپ نصب نمی شد!!!! چه باید کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-19-2011 07:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
لطفا خطاهای موجود را اعلام کنید.
یا حق.
-
-
این کدها را در بخش های مختلف مدیریت و سایت می بینم....اون دفعه گفتند در فایل php.ini نمایش خطا را آف کنم ... انجام دادم اما نشد!!! فقط در لپ تاپ اینوطری میشه ... در پی سی این کدها را نمی دیدم با اینکه مورد میانگیری خروجی قرمز بود و سبز نبود...!!! در ضمن چطور میشه سبزش کرد؟؟؟ متشکر
Strict Standards: Static function JDatabase::test() should not be abstract in D:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\database\d atabase.php on line 350
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cach e.php on line 394
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cach e.php on line 396
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cach e.php on line 396
-
-
سلام
در فایل
php.ini
error_reporting =
را به
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED
تغییر دهید.
یا حق
-
-
سلام..دوست گرامی این کار را انجام دادم اما باز نشد
; error_reporting
; Default Value: E_ALL & ~E_NOTICE
; Development Value: E_ALL | E_STRICT
; Production Value: E_ALL & ~E_DEPRECATED
الان من این متن بالا را در
فایلphp.ini دارم و تغییر که شما گفتید را انجام دادم اما باز نشد!!!!!امکان اتچ کردن فایل php.ini در اینجا وجود نداره؟تا بفرستم و شما تغییرات را اعمال کنید؟؟؟من هر کاری می کنم نمیشه!!!اگر میشه اتچ کرد چطور؟؟؟ متشکر
-
-
دروود
پیشنهاد میکنم از ومپ استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
نسخه ومپ 2.0 سری i رو نصب کنید !! روی تمام ریلیزهای ویندوز سون نصب خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)