در مورد فوکا دانلود آموزش میشه بدهید یا سراغ دارید ؟؟؟ متشکر...میخواهم یک فایل آپلود کنم و در سایت قابلیت دانلود داشته باشد فیلم عکس پی دی اف ورد و ....

در مورد فوکا دانلود آموزش میشه بدهید یا سراغ دارید ؟؟؟ متشکر...میخواهم یک فایل آپلود کنم و در سایت قابلیت دانلود داشته باشد فیلم عکس پی دی اف ورد و ....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو ببينيد
آموزشي در اين زمينه به زبان فارسي نديدم
موفق باشيد
تقریباً مثل همون jportal هم باشه خوبه
یه سایت که دقیقاً اینطوری هست سایت زیر هست که بخش مرکز دانلودش صرفاً برای دانلود هست یا بخش درسهاش هم فایل صوتی آپلود شده که میشه دانلود کرد...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
...در مورد سوال دوم هم ممنون میشم پاسخ بدهید... سوال این است که یک پی دی اف در مدیریت رسانه آپلود کردم ..لینکش را چطور گیر بیارم تا قرار بدم توی مطلب جدیدی که ایجاد می کنم؟؟..وقتی لینکو گذاشتم بازدیدکننده سایت می تونه با کلیک روش دانلودش کنه ؟؟؟
متشکر
سوال دیگه اینکه همانطور که در یک پست دیگر فرموده بودید جی دانلود را می خواهم استاده کنم ... کامپوننت را باید فقط دانلود کنم یا ماژول و پلاگین ار هم می خواهد؟... الان کامپوننت را نصب کردم... این کامپوننت ها مثل همین جی دانلود یا فوکا خودشون یه مدیریت جدا دارند انگار..ایجاد مطلب و مجموعه و ...!!! از اینجا هم میشه رو سایت مطلب قرار داد؟؟؟؟ یک مجموعه ساختم و در بخش دانلود یک فایل درست کردم و یک پی دی اف هم آپلود کردم در اون فایل الان نمی دونم چیکار کنم که این فایل در سایت نمایش داده بشه با مطالبی که توضیح می دهم در مورد این فایل میشه در مورد مراحل بعدی توضیح بدهید... با این فرض که من می خواهم یک مطلب جدید در سایت قرار بدهم و در انتهای آن مطلب بنویسم : می توانید این فایل را به صورت پی دی اف(ورد ، فیلم یا هر چیز دیگری) دانلود کنید... برای دانلود روی دانلود کلیک کنید....
و کاربر با کلیک بر روی دانلود فایل مورد نظر به صورت مستقیم دانلود شود برایش
متشکر
ویرایش توسط m.hossein : 10-07-2011 در ساعت 08:49 PM
يه آموزش سطحي ميذارم ولي كامل نيست و بعداً خودتون به مرور زمان پيچ و خم هاش رو در مياريد.
شما مديريت رسانه رو فراموش كنيد. چون با اين چيزي كه من ديدم اصلاً بكارتون نمياد و جي دانلود بهترين گزينه ست
كامپوننت رو از اينجا دانلود كنيد(پلاگين هاي مربوط به جوملا 1.7 رو هم دانلود كنيد)
كامپوننت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پلاگين:
بعد از نصب هر دو گزينه و فعال كردن پلاگين از منوي كامپوننت روي jdownload كليك كنيد.
حالا به category بريد و يك مجموعه بسازيد
بعد به بخش downloads بريد و يك فايل اضافه كنيد(توجه داشته باشيد كه بايد مجموعه هم انتخاب كنيد)
در بخش downloads خودش يك بخش داره براي آپلود و ساير موارد
حالا شما به دو صورت مي تونيد فايل دانلود رو نمايش بديد.
1) به مديريت مطالب بريد و در پايين ويرايشگرتون روي jdownloads كليك كنيد و فايلتون رو فراخوني كنيد. با اين كار فايل دانلود در مطلب بارگذاري ميشه
2) به مديريت منوها بريد و يك منو ايجاد كنيد و به جي دانلود لينك بديد. با اين روش وقتي روي دانلود كليك مي كنيد صفحه اي شبيه به آدرسي كه داديد ظاهر ميشه و مجموعه ها رو براتون نمايش ميده
سؤالي بود در خدمتم.
موفق باشيد
خیلی ممنون از لطفتون...این حل شد ان شا الله... <br>یه مسئله دیگه و اون اینکه اگر به صورت معمولی بخواهم کار کنم یعنی بدون استفاده از جی دانلود و اینها وبخواهم لینک دانلود بگذارم چطور میشه...اون دوستمون گفتند توی مدیریت رسانه ها فایل را مجاز کنید و آپلود کنید ...الان من یه پی دی اف آپلود کردم اما نمی دونم چطور لینکش را به دست بیارم ... برای عکس روی عکس آپلود شده کلیک راست می کنم و copy image location را می زنم و این آدرس را کپی می کنم در قسمتی که برای وارد کردن عکس وجود دارد ...اما نمی دونم چطور آدرس پی دی اف یا فیلم یا هر چیز دیگه را برای اینکه در مطلب بگذارم و کاربر بتونه دانلود کنه ایجاد کنم... چه راه حلی ارائه می فرمایید؟؟؟خیلی ممنون<br>در ضمن سبز شدن نامتون نشان از زحمات بی دریغ شما داره...خدا خیرتون بده...تبریک می گویم
دوست عزیز من به شما کامپوننت دانلود ریموسیستری رو پیشنهاد میدم . البته نمیدونم نسخه جوملا 1.7 داره یا نه ولی برای 1.5 که مناسبه
اما سوال دوم :
به سی پنل و مدیر یت فایلها برین و یه پوشه به نام فرضا دانلود بسازید و فایل مورد نظرتون رو اونجا اپلود کنید . سپس ادرسی که به اون فایل داده میشه رو در داخل سایت بصورت لینک وارد کنید
البته من یه روش بهتری دارم استفاده میکم و اونم استفاده از کامپوننت ion file که فقط کاری که انجام میده اینه که همین لینک ها رو بهش میدین و اون مانند یه مرکز دانلود براتون منظم میکنه و میتونید مجموعه بسازید و ضمنا هرگاه در داخل متن خواستین لینک بدین فقط یه لینک بدین و اونم لینک همین کامپوننت . خوبی این کار اینه که ادرس لینک شما رو نمیشه سیو کرد و کسی نمیتونه ازون برای سایت خودش استفاده کنه . حتی اگر شما به روش فوق لینکی از سایت دیگری هم بزارین مشخص نمیشه که لینک از جایی دیگراست و کاربر فکر میکنه ازسرور شما دانلود میکنه
موفق باشید
اول اینکه من سوالم این بود که وقتی آپلود می کنم چطوری لینکشو بدست بیارم..الان یه پی دی اف آپلود کردم در مدیریت رسانه ها اما نمی دونم چطور لینکشو بدست بیارم ... ؟؟؟؟چطور میشه
دوم اینکه ..این کامپوننت نسخه فارسی هم داره ؟؟؟ برای جوملا 1.7؟؟؟ من پیدا نکردم...میشه لینکشو قرار بدهید..؟؟؟ خیلی ممنون
سلام
براي اينكهكاربربتونهدانلودكنه پلاگين وجود داره كه فايل دانلودرو مياره تو سايت
لينك هم شما معلوم نمي كنيد. jdownload اين امكان رو به شما ميده كه پسوند فايل ها مخفي باشه. خودش يه پوشهمي سازه و فايل ها رو تو مجموعه هايي كه شما معلوم كرديد قرار ميده
از نظر امنيتي هم مي تونه براتون يك فايل htaccess. ايجاد كنه و نذاره كه كسي خارج از سايت دانلود كنه
آپلود كردنش هم تو سايت هست
اما در رسانه اگه فايل باشه به اين صورت آدرس مي ديد
files/doc.pdf
نسخه فارسي نداره و در حال ترجمه نسخه جديدش هستيم
موفق باشيد
سلام...با عرض تشکر و پوزش از اینکه سرتون را درد آوردم در این مبحث...
یه چیزی ر من هنوز جوابشو نگرفتم و اون اینکه ...فرض کنید من نمی خواهم از هیچ افزونه ای غیر از امکاناتی که خود جوملا به صورت پیش فرض داره استفاده کنم ...
می خواهم ببینم آیا می توانم یک فیلم یا یک فایل پی دی اف یا ورد را آپلود کنم و در یک مطلب جدید که ایجاد میکنم قرار بدهم و در مطلب اینطوری بنویسم که برای دانلود فایل مورد نظر روی اینجا کلیک کنید....و با کلیک بر روی آن کلمه فایل مورد نظر دانلود شود...این امکان را دارم یا خیر ؟؟؟چطوری///ممنون میشمم مرحله به مرحله بگویید...
بعضی دوستان میگفتند برو در مدیریت رسانه و اونجا فایل را آپلود کن و بعد لینکشو بذار تو مطلبت، من هم در مدیریت رساته آپلود می کردم اما مشکل اینجاست که من نمی دونم چطور لینکشو بدست بیارم!!؟؟(وقتی عکس باشد فقط با کلیک راست روی عکس آپلود شده در مدیریت رسانه گزینه copye image location را انتخاب می کنم،،، اما برای فایل هایی مثل پی دی اف، ورد یا فیلم نمی دونم چطور لینکشون را بدست آورم!!!؟؟؟)
متشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)