نه پاک نکردم...سئو را چطور غیر فعال کنم دیگه تمام موارد(نام مستعار یونیکد، افزودن پسوند به آدرس ها، استفاده از mod_rewrite) خیر است به جز آدرس های موتور جستجو که بلی هست جوابش...نام سایت در عنوان صفحات هم خیر است...چی کار کنم؟؟؟

نه پاک نکردم...سئو را چطور غیر فعال کنم دیگه تمام موارد(نام مستعار یونیکد، افزودن پسوند به آدرس ها، استفاده از mod_rewrite) خیر است به جز آدرس های موتور جستجو که بلی هست جوابش...نام سایت در عنوان صفحات هم خیر است...چی کار کنم؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بهينه سازي براي موتورهاي جستجو رو غير فعال كنيد ببينيد بازم 404 مياد
سلام...اون مشکل درست شد.... اما الان ثبت نام را که می زنم می نویسد نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد...چرا؟؟؟ به خاطر اینکه روی لوکال کار می کنم انجام نمیشه ؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه وقتی کاربر اینطوری ثبت نام میکند از طریق ماژول فرم عضویت چه امکاناتی را بدست می آورد؟؟؟
دوست عزیز شما cb نصب کن به نظرم بهترین فرم ساز حال حاضره
با این کامپوننت میتونی یه فرم خوب و ایده ال مد نظرت بسازی
موفق باشید
cb چی هست؟؟؟لطفاً در صورت امکان لینک این چیزهایی رو که هم می فرمایید رو بگویید
تو لوكال تابع ايميل فراخواني نميشه. تنظيماتي براي ايميل داره كه نيازي نيست انجام بشه(تو لوكال نيازي به ارسال ايميل نداريد مگه اينكه لازم باشه)نوشته اصلی توسط m.hossein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سؤالتون رو متوجه نشدم. كاربر وقتي وارد سايت ميشه ميتونه به مواردي كه مربوط به اعضا هست دسترسي داشته باشهنوشته اصلی توسط m.hossein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
cb يا community builder يه كامپوننت است جهت توليد فرم ورود و ثبت نام اعضا در سايت جوملا و در نهايت ايجاد و مديريت پروفايل كاربران و يكسري امكانات ديگرنوشته اصلی توسط m.hossein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پيشفرض ثبت نام اعضا در جوملا يك فرم ساده چهار سطري است كه با اين كاپوننت ميتونيد جايش رو با فرم دلخواه عوض كنيد
در اين سايت عضو شويد و اخرين نسخه رايگان رو دانلود كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)