-
مشکل با کلمات کلیدی سایت در گوگل وب مستر
چند وقت پیش من کامپوننت سئوAceSef را نصب کردم. بدلیل مشکلاتی که ایجاد کرد مجبور به پاک کردن شدم. یکی از این مشکلات انتخاب کلمات عمومی مثل را، در ، با و... به عنوان کلمات کلیدی در گوگل کرده بود. حال این کلمات کلیدی را من چطور از شر این کلمات راحت شوم. ضمنا من در تنظیمات اصلی جوملا یک سری کلمات کلیدی تعریف کردم ولی نمی دانم چرا گوگل آنها را تشخیص نمی دهد.
آیا راهی وجود دارد تا من در گوگل وب مستر خودکم کلمات کلیدی معرفی نمایم.
حال که مطلب به اینجا رسید یک سئو خوب هم معرفی کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-19-2011 08:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی جوابی نداره؟
مشکل من انتخاب شدن کلمات عمومی دو حرفی مثل تا در به و ....به عنوان کلمات کلیدی سایت هست که باید حذفشان کنم
چطور می توان به کامپوننت aCEsEF فهماند که از این کلمات استفاده نکند
ممنون
-
-
سلام
برای سئو بهتر هست همیشه از خود جوملا استفاده کنید ! استفاده از اینچنین کامپوننتهایی هرگز جالب نیست و بارها مشاهده کردیم کاربر به مشکل خورده و ... !
برای حل این مشکل شما فقط تنها راهی که دارید این هست که در گوگل وبمستر این صفحاتی که ایجاد شده را دستور حذف لینک بدهید ! اما اگر زمان بسیار زیادی این صفحات وجود داشته اند بهتر است با دستور redirect این آدرسها را به صفحه اصلی سایتتان منتقل کنید تا از 404 خلاص شوید !
کامپوننت ACESEF یکسری کلمات عمومی تعریف شده داره که در زبان انگلیسی and , or و ... هستند که مانند کلماتی در فارسی که - را - به - بلی و ... هستند ! شما باید این فایلی که این موارد در آن تعیین شده را برای زبان فارسی بهینه نمایید ! اما باز هم این کار سفارش نمیشود چرا که در آینده مشکلات دیگری شما را آزار خواهد داد !
بهتره از اینچنین کامپوننتها استفاده نکنید و از امکانات پیشفرض استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
این کامپوننت رو من یکی دوماهه نصب کردم ولی سایتم حدود سه ساله دارمش چرا گوگل کلماتی رو که تنظیمات کلی چوملا ست شده رو تشخیص نمیده؟
-
-
منظورتون از تنظیمات کلی جوملا کجاست !؟
منظورتون متا تگهایی هست که در تنظیمات جوملا قرار دادید ؟
شاید به این خاطر هست که در قالب شما این موارد لغو شده باشند یا شما برای تک تک مطالبتون متا تگ تعریف کرده باشید و ... !
باید بررسی بشه و نمیشه همینجوری نظر خاصی داد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
بله منظورم از تنظیمات کلی همون قسمت تنظیمات کلی در پنل اصلی جوملا است که یک سری متاتگ می گیرد
من برای بعضی از پستها هم جداگانه تگ تعرف می کنم. آیا اینکار اشکال دارد؟
-
-
این متا تگ در معرفی صفحات به موتورها موثر هست ! اما منظور تگ یا همون برچسب نیست ! پس اشتباه نگیرید !
برای هر مطلب اگر اینکار رو بکنید یعنی شما متا تگ های اون مطلب رو معرفی کردید !
بهتره متا تگ ها و برچسبها شبیه به هم باشند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)