-
مشکل با زبان محیط مدیریت سایت
من وقتی در محیط مدیریت زبان پیشفرض مدیریت سایت رو انگلیسی می کنم اتفاقی نمی افته و هنوز همه منو ها فارسی هست و فقط پنجره لاگین به مدیریت انگلیسی میشه
من بخاطر کامپوننت ویرچومارت که در محیط فارسی مدیریت خیلی از تب های برنامه دیده نمیشه مجبورم محیط رو انگلیسی کنم
شاید این نکته لازم باشه بگم به تو بعضی کامپوننتها هم محیط مدیریت اصلا کار نمیکنه یعنی بعضی از دکمه ها عکس العملی نشون نمی دهند. چجوری میشه مثل پاک کردن رجیستری تو ویندوز یک دستی به سروگوش جوملا کشید. البته من کش و ... رو هم پاک کردم و تاثیری ندیدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2011 07:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مرورگرتون رو هم بررسی کنید که کش نکرده باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
نه مشکل یکی دو روز نیست. تو سه تا مرورگر تست کردم
به نظرم جوملای سالیتم مثل این ویندوزها هستند که بعد از یک مدت خود مختاری اعلام می کنند هر چی می کنی اون کار خودش رو می کنه ، اونطوری شده. همین کامپوننت روی یه سایت دیگه کار می کنه.
راهی هست تا جوملا رو مثل تمیز کردن رجیستری ویندوز کاری کنیم که سبک بشه
-
-
فایلهای جوملا را یکبار اور-رایت کنید و سپس در دیتابیس یکبار دیتابیس را آپتیمایز نمایید ! (جوملای انگلیسی را ترجیحاً آور-رایت کنید که همه فایلها انگلیسی شوند !)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
منظورتون رو از اور رایت نمی فهمم
یعنی یک جوملا نصب شده رو شاخه به شاخه روی جوملای خودم کپی کنم؟
اگر جواب بله هست کدوم شاخه ها رو نباید اینکار رو بکنم؟
منظورتون ازجوملا انگلیسی چیست؟ من جوملای فارسی شما رو نصب کرده ام. منظورتان بخش زبان انگلیسی سایت است؟
ممنون
-
-
آور-رایت یعنی اینکه بسته آماده نصب را بر روی فایلهای موجود اکسترکت کنید (همون یس تو آل توی ویندوز !)
جوملای انگلیسی هم منظور اینه که جوملای اصلی و غیر فارسی رو !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آور-رایت یعنی اینکه بسته آماده نصب را بر روی فایلهای موجود اکسترکت کنید (همون یس تو آل توی ویندوز !)
جوملای انگلیسی هم منظور اینه که جوملای اصلی و غیر فارسی رو !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا مهدی اینکار رو هم کردم ولی باز زبان ادمین سایت عوض نمیشه
-
-
سلام. اسم قالبتون چيه؟ موقع نصب از حالت نصيب سريع استفاده كرديد؟
-
-
منظورتون از قالب چیه؟ قالب ادمین من قالب اصلیه خود جوملا هستش و جوملا را هم مثل معمول نصب کردم
اگر منظورتون قالب فرونت پیجه جا یویته که فکر نکنم به قالب ادمین ربطی داشته باشه
-
-
بعضي از قالب هاي تجاري مثل نسخه هاي قديمي جوملآرت كش جداگانه اي بر ميدارن كه تنظيمات سايت رو بهم ميريزن(البته اگه وارز باشه)
براي تغيير زبان درمديريت معمولاً يك بار از سايت خارج ميشن و مجدداً وارد ميشن تا تغييرات رو ببينند.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)