-
فونت
سلام...در کدوم فایل از css باید اضافه بشه؟؟چندین فایل css وجود داره!!! به کدومش؟استایل یا قالب؟؟؟
کلاً فونت ها یک جا هستند یا فونت هر قسمت در یک جا هست مثلاً من میخوام فونت اسم سایت را عوض کنم جاش با جایی که فونت متن خبر ها قرار داره فرق می کنه؟؟؟الان من میخواهم اسم سایت با فونت تیتر و رنگ آبی باشه باید چه کار کنم؟؟ اخباری هم که می گذارم تاهوما باشه تیترشون قرمز باشه بدنه سیاه این چه باید کرد....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2011 08:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لینک سایت رو بذارید و بگید دقیقا کدوم قسمت رو می خواهید تغییر بدید تا توضیح بدم
برای پیدا کردن فایل سی اس اس و کلاس مرتبط با اون از افزونه ای به نام فایرباگ استفاده می شه که روی فایرفاکس نصب می شه
-
-
روی لوکال هاست کار میکنم فعلاً...الان می خواهم فونت تیتر سایت را که در حال حاضر Arial هست را تغییر بدهم و Titr کنم...و همچنین فونت خبر ها را هم tahoma کنم که Arial هست الان...من رفتم در بخش مدیریت قالبها و بخش استایلو آنجا روی قالب کلیک کردم ...اونجا دوبخش وجود دارهفایل های اصلی قالب و استایل...که در بخش فایل های قالب اصلی این موارد وجود دارد beez_20
و در بخش استایل این موارد وجود داره که تقریبا همه این موارد را نگاه کردم و یه بخش هایی رو تغییر دادم اما تغییر خاصی مشاهده نکردم...نمی دونم باید چی کار کنم...
-
-
دروود
به صورت دیفالت باید موارد template.css , template_rtl.css رو تغییر بدید
ولی اگر از استایل دیفالت استفاده نکنید باید بسته به رنگ استایل اون رو هم تغییر بدید
به عنوان مثال اگر از استایل black استفاده میکنید باید در black.css هم تغییراتی رو اعمال کنید
همه مواردی که گفته شد به صورت کلی بود و بسته به نوع قالب شرایط میتونه کاملاً متفاوت باشه
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)